Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Trak na dildo Trak na

Glasilo

Body Extensions Strap-On - BE Aroused Strap-on dildo

Naš strap-on dildo ni le malo nereda, ampak veliko dela, tudi kar zadeva velikost: dober kos je precej dolg in ima tudi premer, ki ni premajhen! Vsakdo se rad igra s tako privlačnim penisom!

Več informacij

2146/00

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Naš strap-on dildo ni le malo nereda, ampak veliko dela, tudi kar zadeva velikost: dober kos je precej dolg in ima tudi premer, ki ni premajhen! Vsakdo se rad igra s penisom, ki je privlačen v vseh pogledih!

    Zato: Izkoristite njegov celoten razpon, bodisi solo, v paru, s partnerjem, partnerko, v zamenjavi vlog ali, ali - vse je mogoče!

     

    Črni strap-on dildo MEO je hitro pripravljen za uporabo. S pomočjo praktičnega pasu si nataknite strap-on dildo in prilagodite svojo velikost, da vam pozneje nič ne zdrsne. Potem ste pripravljeni na delo! Razvajajte svojega partnerja z analno igro ali pa svoji dragi nudite vaginalni užitek. Vaša domišljija nima meja! V vsakem primeru bo malo lubrikanta na vodni osnovi, kot je Aquameo, poskrbelo za prijetno gladkost.

     

    Ta Body Extension Be Aroused strap-on dildo je nedvomno najboljši strap-on dildo pri erotični pošti MEO. Narejen je iz mehkega, svilnatega silikona, njegova votla oblika pa pomeni, da ga lahko nosita in uporabljata tako ženska kot moški. Dildo postroj je nastavljiv in zaradi širokih trakov zelo udoben za nošenje.

     

    Body Extensions Be Aroused strap-on dildo MEO je spolna igrača odlične kakovosti, ki bo izpolnila skrivne želje številnih ljudi. Zaradi ergonomske oblike in votlega dilda ga lahko nosita tako ženska, ki želi svoji partnerki pričarati nove občutke, kot moški, ki želi svoji partnerki prav tako ponuditi nove, globoke občutke.

     

    Popolna togost dilda omogoča njegovo uporabo tudi vsem moškim, ki trpijo zaradi erektilne disfunkcije ali drugih težav, povezanih z erekcijo.

     

    Ta komplet Strap On Set vključuje dildo iz vrhunskega silikona, ki je votel in tog ter se lahko prilega ohlapnemu ali pokončnemu penisu. Vključuje tudi silikonsko podporo, ki drži dildo na mestu, in nastavljiv pas s širokimi elastičnimi trakovi.

     

    MEO priporoča uporabo tega dilda s pasovi z lubrikantom na vodni osnovi, kot je Aquameo. Za čiščenje uporabite vodo in naš sprej VERYCLEAN.

     

    Poudarki:

     

    • Doc Johnson Body Extensions Be Aroused votli strap-on dildo
    • Strap on z votlim dildom
    • Ta strap on je unisex (strap on moški, strap on ženske): Strap On strap-on dildo je primeren tako za moške kot za ženske
    • Primeren tudi za moške z erektilno disfunkcijo
    • Nastavljiv dildo postroj s širokimi elastičnimi trakovi
      Vodoodporen in enostaven za čiščenje

     

    Dodatne informacije:

     

    • Materiali: medicinski silikon in ABS (brez ftalatov)
    • Velikost: nastavljiv od 70 do 120 cm
    • Skupna dolžina dilda: 17 cm
    • Vstavljiva dolžina dilda: 16 cm
    • Premer vstavljivega dilda: 4,3 cm (na najširši točki)
    • Notranja dolžina dilda: 15 cm
    • Notranji premer dilda: 3,5 cm
    • Barva: seksi črna
    • Seks na traku, pripenjanje in seks na traku Bisex
    • Želite kupiti strap-on dildo, iščete dildo slip ali strap-on penis? Potem ste v našem erotičnem poštnem naročilu ravno prav. Ne glede na to, ali gre za strap-on dildo za moške, dildo s črpalko, strap-on dildo ali napihljiv dildo, v naši spletni seks trgovini imamo ogromno izbiro spolnih igračk.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Provatelo!

    Comprato per provare il pegging assieme alla mia ragazza e adesso non riusciamo più a smettere, e dire che io ero pure incerto all'inizio. Il prodotto è davvero ben fatto e saldo, vestibilità ottima. Provatelo!

    • 0 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Molto eccitante, soddisfatto

    Buon prodotto, soprattutto per i materiali usati.

    • 0 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    First time use

    Good Quality, durable, wife and I were using it for the first time. A bit different, I think it will work once we get the details figured out. Good quality product, can not deem the product due to lack of use knowledge.

    • 0 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Body Extensions Strap-On - BE Aroused Strap-on dildo

    Body Extensions Strap-On - BE Aroused Strap-on dildo

    Naš strap-on dildo ni le malo nereda, ampak veliko dela, tudi kar zadeva velikost: dober kos je precej dolg in ima tudi premer, ki ni premajhen! Vsakdo se rad igra s tako privlačnim penisom!

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: