Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Trak na dildo Trak na

Glasilo

No-Parts - Pas na hlačah

Privoščite svojemu partnerju neomejeno in vztrajno pegging s temi čudovitimi hlačami Strap On Pants! To je tisto, na kar so vsi v skupnosti pegginga čakali! Hlače Strap On Pants so dovolj udobne in diskretne, da jih lahko nosite ves dan in s partnerjem uživate v čudovitem intenzivnem peggingu ali seksu na traku.

Več informacij

54,90 €


-5,00 €

49,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Privoščite svojemu partnerju neomejeno in vztrajno pegging s temi čudovitimi hlačami Strap On Pants! To je tisto, na kar so vsi v skupnosti pegginga čakali! Hlače Strap On se popolnoma prilegajo konturam vašega telesa in imajo odprtino z O-obročkom za dildo ali vibrator. Hlače Strap On Pants so dovolj udobne in diskretne, da jih lahko nosite ves dan in s partnerjem uživate v čudovitem intenzivnem peggingu ali seksu na traku.

     

    Linija No Parts vključuje obsežno zbirko dildov za pripenjanje, dildov za pripenjanje in pripadajočih strap ons ter vrhunskih postrojev. Doživite prav posebno pustolovščino pegganja sami ali s partnerjem in poiščite svojo najljubšo kombinacijo. No-Parts je primeren tako za začetnike kot napredne uporabnike, odlikuje pa ga sodoben, privlačen dizajn.

     

    Trpežen, ojačan O-obroček hlač Strap On Pants se raztegne, da sprejme vaš najljubši dildo ali vibrator. Začetniki in izkušeni uporabniki bodo navdušeni nad tem enostavnim za uporabo trakom. Preprosto vstavite dildo v Strap On in že ste pripravljeni na delo. Strap On lahko nosite kot navadno spodnje perilo za vsakdanjo uporabo ali pa ga uporabite z vibratorjem, ki ga preprosto potisnete skozi O-obroč.

     

    Kako uporabljam Strap On?

     

    Uporaba Strap On je zelo preprosta! Preprosto se obleci v hlače Strap On, skozi odprtino potisni izbrani dildo in ga prilagodi, da se dobro prilega. Sedaj se lahko začne seks s pripenjanjem..

     

    Kaj je tako posebnega pri tem Strap On?

     

    Ta odlična izpopolnitev običajnih hlačk Strap On je varen in zelo udoben trak Strap On Slip, ki so ga razvili strokovnjaki za pegging. Strap On za moške in ženske ima podporen, zelo širok pas in je izdelan iz mehkega, raztegljivega materiala. S tem trakom se boste v spalnici zelo zabavali! Iščete spremembo vodstva v postelji ali ste bolj razpoloženi za intenzivno analno penetracijo? S tem trakom se boste zagotovo počutili, kot da imate na voljo velik, trden penis. Strap On je izjemno kakovosten, zato ga lahko nosite udobno in varno. Preprosto ga preizkusite!

     

    Kaj moram še upoštevati:

     

    Material je trpežen in dobro izdelan. O-obroček ustreza vibratorju s premerom od 3 do 6 cm. Prepričajte se, da ima dildo ravno dno, da bo popolnoma sedel v hlače Strap On. Upoštevajte, da dildo ni priložen. Veliko izbiro dildov za hlače s pasovi lahko najdete tukaj (KLIKNI TUKAJ).

     

    Kako lahko očistim No-Parts Strap On?

     

    Steznik No-Parts Strap On preprosto očistite z vodo in blagim milom. Za posebno čiščenje uporabite naš sprej VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • S = velikost 36/38, M = velikost 38/40, L = velikost 40/42.
    • Lahko se uporablja z dildom
    • Robusten material
    • Dobro izdelan
    • Navodila za pranje: Perite ročno, ne belite, ne likate, ne čistite kemično, ne sušite v sušilnem stroju.
    • Material: 10 % lateks, 60 % spandeks, 29 % poliester, 10 % najlon

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Qualità ottima e comodissima

    Davvero perfetta, anche per dildo realistico con ventosa. avevo paura che risultasse troppo pesante ma la cintura lo ha retto perfettamente

      Ocenjevanje 

      Fantastico

      Fantastico per lo scambio di ruolo con la mia compagna che mi penetra con dolcezza regalandoci attimi da sogno

        Ocenjevanje 

        What I like most about pegging is the intensity of the orgasm fo

        What I like most about pegging is the intensity of the orgasm for my partner.

          Ocenjevanje 

          What I loved was how in control I felt

          The act went fabulously, so much so that I actually came while fucking him! What I loved was how in control I felt, how sexy I knew I looked, and when I wanted to, how intimate I could make the situation. I was turning myself on!

            Napišite svoj pregled

            No-Parts - Pas na hlačah

            No-Parts - Pas na hlačah

            Privoščite svojemu partnerju neomejeno in vztrajno pegging s temi čudovitimi hlačami Strap On Pants! To je tisto, na kar so vsi v skupnosti pegginga čakali! Hlače Strap On Pants so dovolj udobne in diskretne, da jih lahko nosite ves dan in s partnerjem uživate v čudovitem intenzivnem peggingu ali seksu na traku.

            Napišite svoj pregled

            Kupci so kupili tudi:

            30 drugi izdelki iz iste kategorije: