Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Vibratorji

Glasilo

Analni čep iz nerjavečega jekla - Veliki analni vibrator "The Glider" by Alphamale

Novo

Večja različica Alphamale "The Glider" je več kot le razkošen čep iz nerjavečega jekla, je utelešenje popolnega čepka, ki postavlja nove standarde v smislu estetike in funkcionalnosti.

Več informacij

3708/00

na voljo

Več informacij

Večja različica Alphamale "The Glider" je več kot le razkošen čep iz nerjavečega jekla, je utelešenje popolnega čepka, ki postavlja nove standarde v smislu estetike in funkcionalnosti. Analni vibrator, izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, navdušuje s svojo polirano površino, ki ni le prijetna na pogled, temveč obljublja tudi dih jemajočo izkušnjo.

S skupno 7 različnimi načini vibriranja in 3 hitrostmi lahko analno stimulacijo prilagodite natančno svojim željam in doživite dih jemajoče trenutke užitka. Stožčasta oblika in gladka površina čepka iz nerjavečega jekla omogočata nežno vstavljanje v anus in zagotavljata prijetno udobje med uporabo.

S skupno dolžino 8,5 cm in premerom 3,4 cm je čepek iz nerjavečega jekla popolne velikosti za začetnike in napredne uporabnike. Dolžina vstavljanja 7,4 cm omogoča usmerjeno stimulacijo anusa in obljublja intenzivne orgazme. Zahvaljujoč vodoodporni zasnovi je analni čep iz nerjavečega jekla odporen na brizganje in ga lahko uporabljate tudi pod tušem ali v kopeli.

Polnilni čep iz nerjavečega jekla, ki se polni prek USB, je še posebej praktičen in okolju prijazen. Ne glede na to, ali se želite igrati sami ali si analni čep iz nerjavečega jekla deliti s partnerjem, lahko s tem analnim vibratorjem doživite vznemirljive in prijetne trenutke. Potopite se v svet užitkov, kjer se dizajn sreča s senzualno stimulacijo - s čepom iz nerjavečega jekla AlphaMale!

Več informacij:

  • Dodatne informacije: Čep iz nerjavnega jekla
  • Analni vibrator
  • Skupna dolžina: 8,5 cm
  • Premer: 3,4 cm
  • Dolžina za vstavljanje: 7,4 cm
  • Načini vibriranja: 7
  • Stopnje hitrosti: 3
  • Vodoodpornost: odporen na brizganje
  • Material: nerjaveče jeklo
  • Polnjenje prek USB
  • Litij-ionska baterija
  • MEO in Alphamale sta registrirani blagovni znamki podjetja MEO Nemčija.


Analna stimulacija z analnim vibratorjem:

Analna stimulacija z analnim vibratorjem je spolna praksa, pri kateri se uporablja vibrator, ki je bil posebej razvit za stimulacijo anusa. Naši analni vibratorji so stožčaste oblike za lažje vstavljanje in ponujajo različne načine in hitrosti vibriranja, s katerimi lahko prilagodite stimulacijo.

Prvi korak pri analni stimulaciji z analnim vibratorjem je priprava. Pomembno je, da uporabite dovolj lubrikanta, npr. naš lubrikant FuckBuddy, da zagotovite nežno in udobno vstavljanje ter zmanjšate trenje. Nato analni vibrator počasi in previdno vstavite v anus.

Ko je analni vibrator vstavljen, lahko preizkusite različne načine in hitrosti vibriranja, da dosežete želeno stimulacijo. Morda imate raje počasne, nežne vibracije, medtem ko imajo drugi raje intenzivnejšo stimulacijo. Vsestranskost analnega vibratorja vam omogoča, da užitek prilagodite svojim željam in odkrijete nove občutke.

Med uporabo lahko analni vibrator uporabite tudi za stimulacijo prostate, tako da ga posebej pritisnete ob sprednjo steno anusa. Ta stimulacija lahko pri mnogih moških povzroči intenzivnejše orgazme in večje spolno zadovoljstvo.

Po uporabi morate analni vibrator temeljito očistiti z našim sprejem VERYCLEAN, da zagotovite higieno in preprečite okužbe. Številni analni vibratorji so vodoodporni, zato jih lahko enostavno očistite s toplo vodo in blagim milom.

To bi vas lahko zanimalo tudi:

OCENE STRANK

Še ni komentarjev strank

Napišite svoj pregled

Analni čep iz nerjavečega jekla - Veliki analni vibrator "The Glider" by Alphamale

Analni čep iz nerjavečega jekla - Veliki analni vibrator "The Glider" by Alphamale

Večja različica Alphamale "The Glider" je več kot le razkošen čep iz nerjavečega jekla, je utelešenje popolnega čepka, ki postavlja nove standarde v smislu estetike in funkcionalnosti.

Napišite svoj pregled

30 drugi izdelki iz iste kategorije: