Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analno raztezanje

Glasilo

Anal Stretching Extreme - butt plug za analni raztezanje

Ste ljubitelj ekstremnega analnega raztezanja? Potem so ti veliki, posebej oblikovani analni čepi v treh velikostih (od 135 mm do 195 mm ø) prava izbira za vas! Opremljeni so s posebno površino, ki zagotavlja, da lubrikant na njih ostane izjemno dolgo butt plug prilepijo se na zadnjico. Imajo tudi veliko težo in široko podlago, zato jih lahko uporabljate dlje časa.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Ste ljubitelj ekstremnega analnega raztezanja? Potem so ti veliki, posebej oblikovani analni čepi v treh velikostih prava izbira za vas! Opremljeni so s posebno površino, ki zagotavlja, da se bo lubrikant na butt plug držal izredno dolgo. Poleg tega imajo veliko težo in široko podlago, zato se lahko z njimi vozite dlje časa. Odlično se obnesejo pri trajnem raztezanju anusa za moške. Mimogrede, našemu modelu je všeč res velik in je izbral res velik butt plug, velikost XL.

     

    Kaj je tako posebnega pri tem butt plug za trajno analno raztezanje?

     

    Popolnoma prepričljiva oblika in ravno pravšnje mere, ki zagotavljajo trajno in jasno vidno raztezanje anusa. Poleg tega prepričljiv material, ki je dovolj stabilen in hkrati prožen, tako da se butt plug občuti na točno določenih mestih. Naš butt plug vas popolnoma zapolni in zagotavlja največje zadovoljstvo. So veliki in težki, zato med vožnjo ostanejo stabilni na tleh. Zato so ti ritni čepi idealni za treninge in raztezanje. Površinska struktura zagotavlja, da se uporabljeno mazivo bolje oprime butt plug in da lahko v užitku brez prekinitev uživate dlje časa.

     

    Katero mazivo naj uporabim za ta veliki analni čep za ekstremno analno raztezanje?

     

    Za te analne čepke priporočamo naš hibridni lubrikant MANCUNT. Ta gel združuje prednosti dveh svetov: Drsi kot silikon in se izpira tako enostavno kot voda. Z gelom MANCUNT je uporaba teh velikih čepov dih jemajoč užitek. Razporedite dovolj lubrikanta na butt plug in ga nekaj vstavite v anus z našim "Lube Shooter". Svetujemo vam tudi, da uporabite naš sprej Extremeo. Ta sprej je odlična izbira tako za začetnike v analnem seksu kot za izkušene ljubitelje ekstremnega analnega raztezanja. Poseben učinek pršila Extremeo spodbuja lažjo penetracijo in tako vodi do sproščenega in strastnega užitka. Sprej deluje brez izgube občutka, vendar zmanjša bolečo občutljivost sfinktra in pomaga pri doseganju neomejene zabave s temi velikimi ritnimi čepki.

     

    Pomembni nasveti za uporabo in čiščenje velikega analnega čepka za ekstremno analno raztezanje:

     

    Ta butt plug je bil izdelan iz visokokakovostnega vinila, ki ne vsebuje ftalatov. Material je prožen in spolzek. Zaradi fantastične površinske strukture lubrikant ostane na njem še posebej dolgo. Poleg tega je material, ki ga uporabljamo, zelo stabilen, zato bo vaš butt plug zdržal dolgo časa. Vendar pa ga morate pred uporabo butt plug temeljito očistiti. Običajno zadostujeta topla voda in blago milo. Temeljito ga lahko očistite tudi z našim razpršilom VERYCLEAN. Seveda je čiščenje po uporabi še posebej pomembno. Pred uporabo analnega čepka boste morda želeli tudi sami uporabiti analni tuš, da očistite črevesje. V kategoriji naše trgovine "Analni tušji" boste našli veliko izbiro.

     

    Kaj morate upoštevati pri raztezanju anusa?

     

    Anus je zelo občutljiva odprtina. Je manj raztegljiv kot genitalije, zato je treba z njim ravnati previdno in previdno.

     

    Pri raztezanju zadnjika se morate izogibati naslednjim napakam:

     

    Pri raztezanju analnega sfinktra ne uporabljajte sile! Če mišica sfinktra ni sproščena, je penetracija težko mogoča. Če ravnate preveč grobo, lahko resno poškodujete mišico sfinktra in črevesno sluznico. Zato: Vedno uporabite veliko lubrikanta MANCUNT in raztezajte počasi!

     

    Uporabljajte samo spolne igrače! Če v spalnici ni primerne analne spolne igrače, je mamljivo uporabiti druge predmete. Pri MEO to odsvetujemo, saj ti predmeti povečujejo tveganje za poškodbe in okužbe. Obstaja tudi dober razlog, zakaj je na trgu veliko analnih igračk - imajo široko nogo, tako imenovani zamašek. Pri drugih predmetih in igračah obstaja tveganje, da bodo izginili v anus.

     

    Analna dilatacija je izjemno vznemirljiva spolna praksa. Priprava zahteva nekaj previdnosti, med raztezanjem pa je treba biti dovolj previden, da ne pretegnemo mišice zapiralke. Pri MEO, spletni trgovini za analno raztezanje, vam svetujemo, da se teme analnega raztezanja lotite previdno in občutljivo - vedno je zabavno odkriti nekaj novega na področju analnega raztezanja in ne preizkusiti vsega že takoj po prvem poskusu. Napredujte počasi in previdno - potem vam bo analno raztezanje z našimi čepi všeč!

     

    Več podrobnosti:

     

    • Zelo velik analni raztegovalnik butt plug v treh velikostih za trajno analno raztegovanje
    • Odlično za trajno analno raztezanje za moške.
    • Zelo težki s široko osnovo
    • Izjemna zasnova za intenziven užitek!
    • Z veliko nogo za vstavljanje brez uporabe rok
    • Uporabljajte samo z lubrikanti, topnimi v vodi (npr. Aquameo), ali našimi hibridnimi lubrikanti (Mancunt ali Formula X)
    • Material: ti analni čepi so izdelani iz visokokakovostnega vinila, ki ne vsebuje ftalatov.
    • Navodila za nego: Pred in po vsaki uporabi jih umijte ter higiensko očistite z razpršilom VERYCLEAN.
    • butt plug shranjujte ločeno in ne skupaj z drugimi silikonskimi spolnimi igračami.
    • Maksimalno analno raztezanje ali trajno analno raztezanje in tudi analno raztezanje za moške je lahko zelo zabavno. Si tudi vi želite raztegniti svoj anus s pomočjo analnega raztezanja? Potem si morate priskrbeti poseben analni čep za analno raztezanje, analni čep XL ali butt plug XXL. Podjetje MEO je specializirano za znameniti obroč za analno raztezanje, največji analni čep za raztezanje in še posebej za temo "analno raztezanje moškega". Ponujamo analne raztegovalnike v številnih modelih in barvah, ki se jasno razlikujejo od drugih izdelkov za analno raztegovanje ali ekstremno analno raztegovanje. Združujejo številne prednosti, ki jih pri drugih analnih igračah ne boste našli. Za analno raztezanje in ekstremno analno raztezanje je potreben pravi izdelek, kot je ta poseben, izjemno velik analni čep za maksimalno analno raztezanje.
    • Srednji: 180 mm x 135 mm ø, veliki 220 mm x 165 mm ø, X-veliki 260 mm x 195 mm ø.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Endlich: Weit geöffnet wie niemals zuvor

    Der Extrem Butt Plug war wirklich enorm und ich zweifelte, ob dieser komplett eingeführt werden kann. Es war eine gewaltige Herausforderung! Man braucht sehr viel Zeit dafür. In 3 Min. ist das nicht möglich, außer ich führe es bei einer Kuh ein. Es ist herrlich, wie mit jedem Zentimeter man dem Ziel der extremen Analdehnung näher kommt, manchmal zwischendurch verzweifelt. DURCHHALTEN, nicht aufgeben. Dehnen, Pause, dehnen, Pause, weiter dehnen….. Dafür brauchte ich ein paar Tage je 3-6 mal am Tag zu je 15 bis 30 min und war noch lange nicht am Ziel. Aber welch glücklich-geiles Gefühl überkam mich, als er endlich in seiner endgültigen Position landete, aber auch nur kurz, weil es für einen Augenblick etwas schmerzhaft war. Nach drei weiteren Versuchen blieb er dann endgültig in mir. Fazit: Meinen Butt Plug gebe ich nicht mehr her!

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Bonne surprise

    Dès livré, pas pu m'empêcher de le chevaucher .tout y est passé...bonne sensation .pas pour les novices.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Great hole wrecker/trainer

    Great hole wrecker/trainer - love the way this monster plug splits my hole wide open and leaves it gaping! Once your butt is used to the width, pull it out and push it in over and over - it will leave your asslips begging for mercy (but all you want is MORE!)

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Un vero vincitore!!!

    Un vero vincitore!!! È fantastico quando ci si siede sopra

      Ocenjevanje 

      I can strongly recommend the butt plug

      I bought all 4 butt plugs from this line and I am highly satisfied. They have a heavy weight and a wide base so you can ride them perfectly. But the real highlight is the material (not too hard and not too soft) and the special surface on which the lubricant stays for a long time and does not dry out. I can strongly recommend the butt plug. Maybe not suitable for beginners, but there are three sizes to choose from.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Anal Stretching Extreme - butt plug za analni raztezanje

      Anal Stretching Extreme - butt plug za analni raztezanje

      Ste ljubitelj ekstremnega analnega raztezanja? Potem so ti veliki, posebej oblikovani analni čepi v treh velikostih (od 135 mm do 195 mm ø) prava izbira za vas! Opremljeni so s posebno površino, ki zagotavlja, da lubrikant na njih ostane izjemno dolgo butt plug prilepijo se na zadnjico. Imajo tudi veliko težo in široko podlago, zato jih lahko uporabljate dlje časa.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: