Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analno raztezanje

Glasilo

Butt plug Challenger - Serija Extremeo

Želite raziskati umetnost analnega raztezanja ali se pripraviti na seanso fistinga? Potem je "Challenger" iz naše priljubljene serije Extremeo prava stvar za vas. Ta butt plug je posebej zasnovan za raztezanje anusa, hkrati pa zagotavlja intenzivno stimulacijo.

Več informacij

3445/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Bi radi raziskali umetnost analnega raztezanja ali se odlično pripravili na seanso fistinga? Potem je "Challenger" iz naše priljubljene serije Extremeo prava stvar za vas. Ta butt plug je bil posebej razvit za raztezanje anusa in hkrati zagotavlja intenzivno stimulacijo.

     

    Ste pripravljeni na izziv? Odkrijte "Challenger"!

     

    Ime "Challenger" za butt plug iz serije Extremeo ni bilo izbrano naključno. Pomeni čisti izziv, s katerim se morate soočiti, da bi raziskali in razširili svoje analne meje. In prav ta izziv mnogi vidijo kot povabilo - povabilo k intenzivnim izkušnjam brez primere. "Izzivalec" vas vabi, da prebijete novo pot, spoznate sebe in svoje želje na povsem nov način. Je več kot le butt plug, je misija na nov teren ekstremnih užitkov.

     

    Challenger: idealen butt plug za intenzivno analno raztezanje!

     

    • Material in izdelava: "Challenger" je izdelan iz visokokakovostnega vinila in navdušuje s svilnato mehko površino, ki omogoča nežno vstavljanje v anus. Kljub prožnosti, ki zagotavlja, da doseže vsak del telesa, butt plug ohranja potrebno trdoto, ki omogoča vstavljanje.

     

    • Edinstvena zasnova: Posebnost tega butt plug je njegova žlebasta gred s 7 debelimi prečnimi žlebovi, ki so razporejeni pod debelim spolovilom po celotni gredi. Ti utori okrepijo stimulacijo pri vsakem vstavljanju in izvleku v anus in iz njega ter zagotavljajo nepozabno izkušnjo analnega raztezanja.

     

    • Varnost in udobje: Široka sesalna baza omogoča prostoročno uporabo in hkrati zagotavlja, da butt plug ni vstavljen pregloboko. Challenger tako združuje največji užitek in največjo varnost.

     

    • Odličen za analno raztezanje: Zaradi impresivne dolžine 16 cm in premera do 6,8 cm je "Challenger" idealen za analno raztezanje. Korak za korakom vas pripravlja na močnejše in večje penetracije, bodisi z večjim dildom ali celo med analnim raztezanjem fisting.

     

    Skratka, "Challenger" iz serije Extremeo ni le butt plug, temveč pravi spreminjevalec igre in idealno orodje za trening za vse, ki želijo premakniti meje svojih analnih izkušenj. Z njegovo pomočjo postanejo priprava, raztezanje in stimulacija vznemirljiva izkušnja! Ste pripravljeni na "izzivalca"? Izvedite zdaj!

     

    Čiščenje in uporaba analnega čepka Extremeo:

     

    • Enostavna uporaba: Vstavljanje analnega čepka v anus je lahko prijetna in prijetna izkušnja - še posebej, če veste, kako to pravilno narediti. Za lažje vstavljanje analnega čepka v anus priporočamo naš priljubljeni sprej Extremeo. Kratko pršenje sprosti mišice zapiralke. Zaradi tega je vstavljanje analnega čepka še posebej nežen užitek.

    • Pravilno lubrikantno sredstvo in naš Lube Shooter: Pravilno lubrikantno sredstvo lahko naredi veliko razliko. Pri izdelkih, kot je analni čep Extremeo, se morate izogibati lubrikantom na osnovi silikona, saj lahko poškodujejo material. Namesto tega priporočamo lubrikante na vodni osnovi, kot sta naš Aquameo ali Alphamale Aqua. Ti zagotavljajo prijeten občutek in so varni za uporabo z vinilnimi ali silikonskimi čepi. Lube Shooter ali aplikator lubrikanta optimizira izkušnjo z igračami za analni seks, kot so analni čepi. Omogoča globljo in enakomernejšo porazdelitev lubrikanta v analnem kanalu, zaradi česar je vstavljanje čepka udobnejše in varnejše. Ker anus ne proizvaja lastnega lubrikanta, zadostna zaloga lubrikanta zmanjša trenje in nevarnost poškodb. Poleg tega spletna stran Lube Shooter omogoča čist in natančen nanos brez izgube lubrikanta.

    • Čiščenje: Svoj analni čep Extremeo morate po vsaki uporabi temeljito očistiti. Večino umazanije lahko enostavno odstranite s toplo vodo in blagim milom. Za temeljito in higienično čiščenje priporočamo tudi naš sprej VERYCLEAN. Hitro pršenje zagotavlja, da je butt plug vedno pripravljen na naslednjo pustolovščino.

     

    Dodatne informacije:

     

    • butt plug Challenger
    • Analni dildo ali analni čep iz serije Extremeo.
    • Dimenzije: dolžina 16 cm, premer od 5,4 cm do 6,8 cm. Premer podlage 8,2 cm.
    • Analni čepi Extremeo so analni čepi, ki so jih razvili strokovnjaki.
    • Extremeo ® je registrirana blagovna znamka podjetja MEO Nemčija.
    • Material: Izdelan iz visokokakovostnega vinila, ki ne vsebuje ftalatov.
    • Zadnjik uporabljajte samo z lubrikantom na vodni osnovi, kot sta Alphamale Aqua ali Aquameo in naš Lube Shooter.
    • Za ta analni čep priporočamo naš sprej za analno sprostitev Extremeo. Ta sprej deluje brez izgube občutka, zmanjšuje bolečo občutljivost sfinktra in pomaga doseči neovirano spolno ekstazo.
    • Z novimi analnimi čepi Extremeo imate zdaj na voljo vsestransko brezskrben paket za svoje analne pustolovščine. Podjetje MEO ni samo pionir pri razvoju svetovno znanih izdelkov, kot je Extremeo Anal Relax Spray, temveč vedno išče tudi najboljše in najbolj inovativne načine za izboljšanje analnega seksa. Uvedba edinstvenih čepkov Extremeo Butt Plugs je logično nadaljevanje naše strasti do analnih izdelkov. Z dolgoletnimi izkušnjami in povratnimi informacijami naših zvestih strank smo razvili analni čepi, ki postavljajo nove standarde na področju oblikovanja, udobja in delovanja.
    • Želite kupiti analni čep ali dildo? Naše erotične igrače lahko naročite po vsem svetu. V nemško govorečih državah lahko najdete seks trgovine MEO, kot so trgovina MEO v Nemčiji, trgovina MEO v Švici ali trgovina MEO bondage v Avstriji. Nismo dejavni le po vsej Evropi, kot so Francija, Italija, Nizozemska, Irska, Islandija, Romunija, Norveška, Švedska itd., temveč po vsem svetu, na primer seks trgovina MEO v Španiji, dildo trgovina na Danskem in tudi na Finskem - in če govorite češko, lahko celotno našo ponudbo seks igrač najdete na spletu na Češkem. Če je vaš jezik estonščina, lahko naš izborbutt plug naročite prek spleta v Estoniji. Na voljo smo tudi v Sloveniji, s seks šopom v Bolgariji in široko ponudbo BDSM in erotičnih izdelkov na Slovaškem. Več trgovin MEO lahko najdete v ZDA, na Kitajskem, v Belgiji, Grčiji, na Madžarskem, Japonskem, v Veliki Britaniji, Srbiji, Luksemburgu, Litvi, Latviji, na Malti, Portugalskem, Islandiji, Poljskem, v Kanadi, Južni Afriki in na Kosovu.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    è il mio primo toy di questo tipo

    è il mio primo toy di questo tipo e fatico ancora un po ad accoglierlo, però sembra molto intrigante ed eccitante

      Ocenjevanje 

      Excellent training device!

      It's a beast, very large and very heavy, so it doesn't slip around. Good training device for stretching!

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Recommended

      Firstly; I only use this toy vaginally. It’s comfortable and a challenge; depending on my mood. I love how it stretches me and feels inside. It’s made from quality materials. My husband likes watching me to see how far down I can go. I’d recommend it to other women who like larger dildos and are playful.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      It's perfect

      The entry is gently and easy just remember to be genius with the lube on your crack as well as your hole the plug is the perfect shape to open your ass up and slide right in the ridges feel so amazing I don't know how to further describe, if your looking to gently stretch your ass so you can enjoy feeling your ring being flexed and having something push on your prostate in just the right way, oh and it is the perfect slightly squishy firmness to make you cum your brains out then this is it not for beginners is a lie the beauty of this is if you take your time and are careful like you should be with any toy you will get whatever results you want easily. It only looks intimidating it is not it's a joy that you can use to start working up to the full size or just use what you need to cum when you want from inserting whenever you want something like that.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Der Wahnsinn

      ich bin angenehm überrascht von der Verarbeitung und dem Aussehen .Das Ding ist richtig schön groß

        Ocenjevanje 

        Saugeil

        Raufsetzen und einführen.Wahnsinn,einfach unbeschreiblich.
        Selber Ausprobieren und Geniessen.Mehr kann man nicht sagen.
        Wahnsinns Teil.

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

        Napišite svoj pregled

        Butt plug Challenger - Serija Extremeo

        Butt plug Challenger - Serija Extremeo

        Želite raziskati umetnost analnega raztezanja ali se pripraviti na seanso fistinga? Potem je "Challenger" iz naše priljubljene serije Extremeo prava stvar za vas. Ta butt plug je posebej zasnovan za raztezanje anusa, hkrati pa zagotavlja intenzivno stimulacijo.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: