Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Masturbatorji za moške

Glasilo

Dick Station Blowbot

Revolucionarni in edinstveni masturbator Dick Station Blowbot navdihuje moške po vsem svetu. BLOWBOT je bil razvit z veliko strasti in inovativnosti, da bi uresničil vaše fantazije o fafanju! BLOWBOT zasenči vse doslej znane masturbatorje in ponuja popolnoma nov način masturbiranja.

Več informacij

3689/00

199,90 €


-50,00 €

149,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Revolucionarni in edinstveni masturbator Dick Station Blowbot navdihuje moške po vsem svetu. BLOWBOT je bil razvit z veliko strasti in inovativnosti, da bi uresničil vaše fantazije o fafanju! Masturbator BLOWBOT zasenči vse doslej znane masturbatorje in ponuja povsem nov način masturbiranja.

    Masturbator BLOWBOT je pravo čudo sodobne spolne tehnologije, ki ne navdušuje le s kakovostnimi materiali in vsestranskimi funkcijami, temveč tudi s prefinjenim dizajnom. Masturbator je izdelan iz ABS, silikona in TPE ter združuje vzdržljivost z udobnim rokovanjem za dih jemajočo blowjob.

    Izjemna lastnost masturbatorja BLOWBOT je njegova funkcija ogrevanja, ki masturbator segreje do 45 stopinj za še bolj realističen občutek fafanja.

    Upravlja se preprosto s pritiskom na gumb, zato je njegova uporaba preprosta. Zaradi spremenljive moči vibracij in nastavljive frekvence lahko napravo prilagodite osebnim željam. 20 različnih možnosti nastavitev zagotavlja raznoliko stimulacijo, kombinacija vibracij in funkcije potiskanja/pulziranja pa obljublja raznoliko in intenzivno izkušnjo fafanja.

    Posebej omembe vredno je inovativno držalo za pametni telefon, zaradi katerega je BLOWBOT edinstven spremljevalec za erotične dogodivščine. Ne glede na to, ali gledate pornografske filme ali imate vroč video klepet - držalo ponuja popoln položaj pametnega telefona, ki užitek dvigne na novo raven. Ta funkcija odpira nove možnosti za interaktivno in vizualno stimulativno izkušnjo masturbacije.

    Vse skupaj zaokrožujeta impresiven čas delovanja 120 minut in hitro polnjenje 120 minut prek priloženega kabla USB. Dimenzije naprave BLOWBOT - širina 23,50 cm, višina 11,00 cm in globina vstavljanja 14,00 cm - ter njena teža 1643 gramov poudarjajo njeno trdno in ergonomsko obliko.

    Čiščenje masturbatorja je zelo enostavno. Odstranite tulec iz ohišja tako, da previdno odstranite plastični pokrov na sprednji strani in potisnete vzvoda oranžne barve navzgor. Tulec temeljito sperite z mlačno vodo, uporabite naš sprej VERYCLEAN in počakajte, da se tulec temeljito posuši, preden ga ponovno namestite v ohišje. Pri čiščenju ne obračajte tulca.

    Samodejni masturbator BLOWBOT ni le visokokakovostni masturbator za zahtevne moške, temveč tudi inovativen pripomoček, ki utira pot novi dobi masturbacije. S kombinacijo funkcionalnosti, udobja, sodobne tehnologije in edinstvene toplotne funkcije BLOWBOT ponuja neprekosljivo izkušnjo za vse, ki želijo doživeti resnično realistično blowjob.

    Več informacij:

    • BLOWBOT Samodejni masturbator
    • Material: ABS, silikon, TPE
    • Intenzivnost vibracij: spremenljiva vibracija
    • Delovanje: gumb za pritisk
    • Vrsta vibracij: Nastavljive vibracije / več hitrosti
    • Čas delovanja: 120 min
    • Nastavitve: 20
    • Vrsta stimulacije: vibracije, udarci/pulzacije
    • Dimenzije: Širina 23,5 cm, višina 11 cm, globina vstavljanja 14 cm, dolžina 23,5 cm.
    • Teža: 1643 gramov
    • Napajanje: Napajanje: polnilec (USB)
    • Čas polnjenja: 120 minut

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Works great

    Works great let's let the machine do all the work the hands just rest and hold it great product thank you

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Hightech-Masturbation in Vollendung

    Dieser hochmoderne Masturbator hat wirklich alles, was ein Mann braucht. Die Handhabung ist super. Der Blowbot ist schnell aufgeladen und einsatzbereit, liegt gut in der Hand - und arbeitet fast von alleine. Die Reinigung, meiner Meinung nach einer der wichtigsten Punkte bei einem Masturbator dieser Klasse, war problemlos, einfach und schnell.
    Die Saugleistung und die verschiedenen Vibrationsmodi sind sehr geil. Die Saugmodi erlauben sogar eine freihändige Benutzung, während die Vibration an den richtigen Stellen ihre Kraft entfaltet. Das Material ist sehr weich und anschmiegsam. Es macht sehr viel Spaß, damit zu spielen.
    Es ist beeindruckend, wie weit die Technik schon ist.

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Dick Station Blowbot

    Dick Station Blowbot

    Revolucionarni in edinstveni masturbator Dick Station Blowbot navdihuje moške po vsem svetu. BLOWBOT je bil razvit z veliko strasti in inovativnosti, da bi uresničil vaše fantazije o fafanju! BLOWBOT zasenči vse doslej znane masturbatorje in ponuja popolnoma nov način masturbiranja.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: