Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Obročki za penis

Glasilo

Sport Fucker CockPit - Prstan penisa

Dobrodošli v CockPitu, mestu, kjer se bo vaša spolna zmogljivost povečala! Na spletni strani Sport Fucker CockPit je popoln obroček za penis za trdno erekcijo in intenzivne užitke.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Dobrodošli v CockPitu, mestu, kjer se bo vaša spolna zmogljivost povečala! Na spletni strani Sport Fucker CockPit je popoln obroček za penis za trdno erekcijo in intenzivne užitke. Ta obroček za penis, ki temelji na klasični zasnovi "solza", je izdelan iz trše različice Liquid Silicone, ki pa je še vedno mehka in prožna.

     

    Sport Fucker CockPit ima edinstveno koničasto obliko, ki zagotavlja ergonomsko prileganje in vam omogoča dolgotrajnejše in trdnejše erekcije. Takoj ko obroček namestite okoli penisa, boste takoj začutili, da spodbuja krvni obtok in povečuje občutke. Med seksom bo vsakič, ko boste prodrli v partnerko, to spremljal rahel ščemenje na perineumu, ki bo neizmerno povečalo vašo spolno moč.

     

    Ta obroček za penis je kot nalašč za krajše ali daljše seanse. Ne glede na to, ali se pripravljate na hiter seks ali na daljšo ljubezensko seanso, obroček za penis Sport Fucker CockPit vas bo spremljal in vam pomagal povečati vašo spolno zmogljivost. Občutite moč in vzdržljivost, ki vam jo bo dal ta obroček za penis, ko se boste izgubili v višavah spolnih užitkov.

     

    Na spletni strani Sport Fucker CockPit je na voljo v različnih barvah - črni, rdeči ali modri - zato lahko izberete obroček, ki najbolj ustreza vašemu individualnemu slogu in željam. Izdelan je iz visokokakovostne spletne strani Liquid Silicone, zato je udoben za nošenje in enostaven za čiščenje. Pripravite se na to, da se odpeljete in raziščete meje svojih spolnih izkušenj - z obročkom za penis kot zvestim spremljevalcem Sport Fucker CockPit kot vaš zvesti spremljevalec.

     

    Kaj je tekoči silikon?

     

    Liquid Silicone je pravi insajderski nasvet med materiali za spolne igrače. Je popolnoma prijazen do kože, zato je varen in prijeten za uporabo - brez kompromisov. Je tudi izjemno trpežen, zato lahko prenese tudi najbolj divje pustolovščine in še vedno ostane v najboljši formi. In prožnost? Neprekosljiva! Liquid Silicone se prilagodi vsaki možni obliki in še vedno zagotavlja potrebno trdnost. In kar je najboljše: občutek je neverjetno naraven. Skratka: Liquid Silicone je vsestranski pripomoček med materiali za spolne igrače, ki glede varnosti in užitka ne pušča ničesar zaželenega!

     

    Čiščenje in nega spolnih igrač iz tekočega silikona?

     

    Spolno igračo je treba po vsaki uporabi temeljito očistiti. Preprosto jo operite s toplo vodo in blagim milom. Ne skrbite, material je vodoodporen in ga je mogoče zlahka sprati. Če želite, lahko uporabite tudi posebno čistilo za spolne igrače, kot je naš sprej VERYCLEAN. Po čiščenju pustite svojo spolno igračo, da se popolnoma posuši. Najbolje je, da jo pustite, da se posuši na zraku, ne pa neposredno na soncu ali na grelniku. Ko je popolnoma suha, jo shranite na čisto in suho mesto, stran od drugih spolnih igračk. Najbolje je, da jo položite v posebno vrečko za shranjevanje spolnih igrač, da jo zaščitite pred prahom in umazanijo. In še en nasvet: vedno uporabljajte pravo lubrikantno sredstvo. Spolna igrača na silikonski osnovi se zelo dobro obnese z lubrikanti na vodni osnovi, kot je Aquameo. Vendar pa se morate izogibati lubrikantom na osnovi silikona, saj lahko napadejo material. Če boste upoštevali te preproste nasvete za nego, boste v svoji spolni igrački uživali dolgo časa!

     

    Več podrobnosti:

     

    • Več informacij: Petelinji obroček iz Sport Fucker
    • Sport Fucker CockPit
    • Edinstvena zasnova.
    • Za dolgotrajno in močnejšo erekcijo.
    • Skupna dolžina: največ 8,8 cm
    • Notranji premer: približno 3,5 cm (razširljiv)
    • Material: Liquid Silicone
    • Sport Fucker v ZDA in MEO v Nemčiji sta priznani blagovni znamki, specializirani za visokokakovostne spolne igrače in izdelke BDSM. Obsežna ponudba ponuja inovativne in seksi izdelke za vse, ki želijo svoje spolne izkušnje dvigniti na novo raven. Sport Fucker in MEO pomenita kakovost, funkcionalnost in največji užitek. Izdelki so skrbno razviti in izdelani v skladu s strogimi standardi kakovosti, kar zagotavlja varno in vznemirljivo spolno izkušnjo. Tudi ta izdelek je impresiven primer vrhunske kakovosti in edinstvenega dizajna, za katerega Sport Fucker in MEO sta znana.

    Prenesi

    Petelinji obročki

    Kako namestiti obroček za penis in kako izbrati pravo velikost obročka za penis

    Prenesi (1.21M)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Macht viel Spaß

    Im Bett mit meinem Mann wurde es etwas langweilig und ich dachte, ich probiere mal einen Penisring aus. Der Ring hat sich wirklich gut angefühlt und die kleine Kugel oben drauf hat mir viel Spaß gemacht. Mit dem Penisring haben wir sicher viel mehr Spaß beim Sex. Ich freue mich schon auf das nächste Mal. Mein Mann und ich hatten wirklich viel Spaß mit dem Penisring.

      Napišite svoj pregled

      Sport Fucker CockPit - Prstan penisa

      Sport Fucker CockPit - Prstan penisa

      Dobrodošli v CockPitu, mestu, kjer se bo vaša spolna zmogljivost povečala! Na spletni strani Sport Fucker CockPit je popoln obroček za penis za trdno erekcijo in intenzivne užitke.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: