Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Ovratnice BDSM

Glasilo

Zapiralna usnjena bondage ovratnica - široka različica

Ta zapiralna ovratnica za vezanje MEO, ki je priljubljena pri zelo dominantnih gospodarjih in ljubicah, je pripomoček za BDSM, ki do skrajnosti poudarja prevlado in podrejenost! Z višino približno 60 mm se ta ovratnica jasno razlikuje od običajnih ovratnic za vezanje. Opremljena je s tremi praktičnimi D-obročki in jo je po potrebi mogoče zakleniti tudi z digitalno časovno ključavnico!

Več informacij

6648/00

na voljo

    Več informacij

    Ta zapiralna ovratnica za vezanje MEO, ki je priljubljena pri zelo dominantnih gospodarjih in ljubicah, je pripomoček za BDSM, ki do skrajnosti poudarja prevlado in podrejenost! Z višino približno 60 mm se ta ovratnica jasno razlikuje od običajnih ovratnic za vezanje. Opremljena je s tremi praktičnimi D-obročki in jo je po potrebi mogoče zakleniti z digitalno časovno ključavnico!

    Zaradi dodatne širine je ovratnica za bondage videti še bolj impresivno in po želji še bolj zoži vrat. To privede do intenzivnejšega občutka podrejenosti med seanso bondage, kar je za številne ljubitelje BDSM zelo vznemirljiva izkušnja. Še posebej, če je ovratnica zaklenjena s ključavnico! Ovratnica za bondage je zelo dobro oblazinjena in nastavljiva po obodu vratu, tako da se popolnoma prilega in je po potrebi nepopustljivo tesna. Tesno prileganje v kombinaciji z visokim udobjem nošenja pomeni, da lahko našo ovratnico čez dan nosite tudi pod običajnimi vsakdanjimi oblačili (npr. puloverjem z rolojem).

    Po potrebi lahko ovratnico za bondage zaklenete s ključavnico. V ta namen je bila naša ovratnica za vezanje opremljena z zaklepno zaponko kot mehanizmom za zaklepanje. To zaponko je mogoče zakleniti s ključavnico, da je ni mogoče odpreti ali odstraniti. Zaponka je sestavljena iz gibljivega dela, okovja, in fiksnega dela, ki služi kot ključavnica. Ključavnica se vstavi skozi v ta namen predvideno odprtino in zaklene zaponko, dokler se ključavnica ne odstrani.

    Ta ovratnica za bondage podjetja MEO je že skoraj 20 let eden najbolj priljubljenih izdelkov za bondage med moškimi in ženskami, začetniki in profesionalci - in to z dobrim razlogom. Njena kakovost in izdelava sta brez primere, zaradi svoje vsestranskosti pa je ta ovratnica BDSM obvezna oprema ljubiteljev BDSM po vsem svetu.

    Podjetje MEO je znano po svojem strokovnem znanju na področju usnjenih izdelkov! Naša izdelava daje usnju toplo površino in prijeten občutek. Rastlinsko strojeno usnje, ki ga uporablja podjetje MEO, je še posebej fino zrnato in trpežno. Značaj usnja je ohranjen, naravne neravnine in brazgotine niso umetno prikrite.

    Zaradi mehke, oblazinjene notranjosti ta usnjena ovratnica za bondage ne zagotavlja le največjega udobja, temveč tudi največjo vzdržljivost. Zaradi številnih všitih podrobnosti in treh D-obročev je vsestranski pripomoček za vsako bondage seanso. Na D-obročke lahko po potrebi pritrdite kavlje, verige ali bondage vrvi. Skratka, vse fantazije lahko s tem ovratnikom za bondage spremenite v resničnost.

    Za zaklepanje zaponke ovratnika za bondage lahko uporabite našo običajno ključavnico (priložena) ali digitalno časovno ključavnico MEOBOND. Digitalna časovna ključavnica MEOBOND je primerna za okove za roke in gležnje, ovratnice BDSM, žgečkalnike in celo pasove čistosti ter zagotavlja, da vas bodo izpustili šele po vnaprej določenem času (največ 100 ur). Vendar je v obsegu dobave vključena samo ključavnica. Časovno ključavnico MEOBOND je treba naročiti ločeno, vendar se splača, saj je kot nalašč za scenarije samoodvzema.

    Zaradi nastavljivega prileganja ter zaponk in zakovic z graviranim logotipom MEO ta ovratnica za bondage ni le funkcionalna, ampak tudi zelo vizualno privlačna. Vsaka podrobnost te ovratnice je bila zasnovana z največjo skrbnostjo, da bi zagotovila največje udobje. S priloženimi navodili za nego usnja pa ste lahko prepričani, da bo vaša usnjena ovratnica za bondage vedno v odličnem stanju.

    Ta čudovita ovratnica za bondage je vrhunski simbol takojšnje razpoložljivosti in podrejenosti pasivnega partnerja. Na kaj torej še čakate? Odkrijte eno najlepših ovratnic za bondage pri MEO še danes in doživite fascinanten svet užitka, dominacije in podrejenosti!

    Več podrobnosti:

    • Zapiralna usnjena ovratnica za bondage
    • Zelo široka (višina 60 mm)
    • Unisex, za moške in ženske
    • S 3 D-obročki za pritrditev verig, bondage vrvi ali povodca.
    • Material: pravo usnje, kovina
    • Ovratnica za BDSM se lahko večkrat prilagodi okoli vratu.
    • Širina: približno 60 mm, dolžina: približno 48 cm
    • Obseg dobave: ovratnica BDSM, žametna vrečka za shranjevanje, navodila za nego usnja, 1 podobna ključavnica z 2 ključema.
    • K tej ovratnici ponujamo tudi usnjene ročne in gleženjske manšete.
    • Ta ovratnica za bondage je na voljo tudi v različici brez ključavnice.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO Germany, enega od vodilnih svetovnih dobaviteljev izdelkov BDSM, ki ga odlikuje izjemno strokovno znanje in izkušnje na področju izdelave izdelkov BDSM.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Very well made

    This is a good well made collar.Its also comfortable and useful. I would recomend this to anyone willing to go further. :)

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Fantastic Collar!

    I have a very big neck and it's way big enough. Can be tightened just enough to remind you it's on at all times.

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Leder ist sehr, sehr gut verarbeitet.

    Das Leder ist sehr, sehr gut verarbeitet.
    Das Bondage-Halsband ist angenehm zu tragen und hat keine unangenehmen Kanten.
    Super Preis/Leistungs-Verhältnis (wenn man anschaut, was so was in einem Erotikshop vor Ort kosten würde).
    Ich bin wirklich äußerst positiv überrascht und gebe daher 5 Sterne. (Das selbe gilt übrigens für zugehörigen Handfesseln aus der Serie San Francisco!)

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Yay! I've found it at last!

    I've bought soooo many collars in the past and they are never quite right.

    Collars often have too much of a gap between the fastenings so you can't get the right level of tightness... they are either too loose or else they will strangle you! Well, this one has lovely close tightening gaps so you can make it fit, then make it just a liiiittle bit tighter. ;)

    It has enough fastening options to fit most necks I Also, the leather is lovely and soft and the seams have been nicely turned in on themselves so there are no harsh edges so it doesn't chafe or cut in at all.

    The little ring on the front (or back, if you prefer!) is very handy for all manner of attachments from cuffs to leashes... and it has a swivel action too, which is most cool and means your leash doesn't get itself tied up in knots when you are leading poor doggy around. :o)

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Lockable Bondage Collar

    We've bought collars in the past that looked great, but caused irritation with prolonged wear. This collar certainly looks the part, but can be worn for extended periods, which adds to the effect.

    The leather (apparently!) feels really nice on the skin and it's a true quality item, which is fortunate because I suspect it'll be worn often!

    • 3 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

     Zapiralna usnjena bondage ovratnica - široka različica

    Zapiralna usnjena bondage ovratnica - široka različica

    Ta zapiralna ovratnica za vezanje MEO, ki je priljubljena pri zelo dominantnih gospodarjih in ljubicah, je pripomoček za BDSM, ki do skrajnosti poudarja prevlado in podrejenost! Z višino približno 60 mm se ta ovratnica jasno razlikuje od običajnih ovratnic za vezanje. Opremljena je s tremi praktičnimi D-obročki in jo je po potrebi mogoče zakleniti tudi z digitalno časovno ključavnico!

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: