Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Ovratnice BDSM

Glasilo

Zaklepljivo usnje Posture Collar - črno/modro

Uživajte v prevladi in podrejenosti v suženjstvu z našim črnim/modrim usnjem, ki ga je mogoče zakleniti Posture Collar. Ta ovratnica BDSM je narejena iz trpežnega usnja, njeno tesno prileganje pa zagotavlja, da sta glava in vrat uporabnika v pokončnem položaju.

Več informacij

3333/00

na voljo

    Več informacij

    Uživajte v prevladi in podrejenosti v suženjstvu z našim črnim/modrim usnjem, ki ga je mogoče zakleniti Posture Collar. Ta ovratnica BDSM je narejena iz trpežnega usnja, njeno tesno prileganje pa zagotavlja, da sta glava in vrat uporabnika v pokončnem položaju. Elegantna barvna kombinacija črne in modre daje našemu usnjenemu Posture Collar presenetljivo in privlačno estetiko, ki nagovarja čute in spodbuja domišljijo. S tem usnjenim Posture Collar lahko izkusite novo vrsto BDSM, tako da izrazite podrejenost ali prevlado ter doživite intenziven občutek moči in nadzora. Doživite fascinacijo in strast BDSM s Posture Collar, popolnim pripomočkom za zahtevne ljubitelje vezanja.

    Kaj je posebnega pri tem Posture Collar iz usnja?

     

    Za ročno izdelano Posture Collar by MEO ® je uporabljeno le izvrstno goveje usnje, zaradi česar je ovratnica še posebej trpežna in zagotavlja zelo dobro udobje pri nošenju med vezanjem. Posture Collar se tesno in udobno prilega vratu. S kovinskimi zaponkami, podobnimi pasovom, lahko Posture Collar zapnete in prilagodite poljubnemu obsegu vratu. Trije vgrajeni D-obročki iz nerjavečega jekla ponujajo možnost optimalne vključitve Posture Collar v bondage seanso. Tako lahko na primer pritrdite vrv za vodenje, verige z zaskočnimi kavlji, ročne okove ali vrv za bondage. Zaradi visokokakovostnih zaponk in zakovic z vtisnjenim logotipom MEO®, ki jih uporabljamo, naš Posture Collar ni le odporen proti poškodbam, temveč je tudi tako trpežen, da je idealno primeren tudi za daljše in intenzivnejše seanse BDSM. Posebne zaponke na hrbtni strani omogočajo zaklepanje Posture Collar z majhnimi ključavnicami. Priložena sta dve viseči ključavnici z istim ključem in 4 ključi. Posture Collar lahko zaklenete tudi z našo elektronsko časovno ključavnico MEOBOND. V naši trgovini BDSM lahko najdete tudi ustrezne usnjene manšete za roke in noge.

     

    Posture Collar - Pravega položaja se je treba naučiti!

     

    Posture Collar je usnjena ovratnica, ki se uporablja posebej za prakse BDSM. Je bolj anatomsko oblikovana, višja in trša od običajne ovratnice ter prisili uporabnika, da glavo dvigne navzgor, kar povzroči bolj pokončno držo. Prav tako je tesnejša in se zelo tesno prilega vratu, da omeji gibanje glave in doseže določeno držo. V razmerju BDSM lahko Posture Collar služi kot simbol podrejenosti in prevlade. Poleg tega se lahko uporablja kot vzgojno sredstvo, ki uporabnika prisili k bolj pokončni drži in večji poslušnosti. V jeziku BDSM se Posture Collar pogosto imenuje "ovratnica za držo" ali "ovratnica za prevlado". Nošenje usnjenega Posture Collar lahko ustvari globljo vez med vpletenimi osebami, Top in Sub.

     

    Zakaj je Posture Collar tako priljubljen pri bondageu?

     

    Usnjeni Posture Collar je še posebej priljubljen na sceni BDSM, saj omogoča izražanje dominacije in popolne podrejenosti. Nošenje ovratnice je lahko za uporabnika čutno doživetje, saj se zelo tesno prilega in močno omejuje glavo in vrat, kar daje občutek omejitve in nadzora. Ovratnica BDSM je lahko tudi jasen simbol dominantnega partnerja, ki pomaga vzpostaviti nadzor in prevlado v odnosu.

     

    Kako skrbim za usnje in ga čistim Posture Collar?

     

    Posture Collar preprosto očistite z vlažno krpo. Za nego usnja Posture Collar lahko občasno uporabite dobro maščobo za gladko usnje. Tako bo usnje Posture Collar ostalo še posebej prožno. Le s pravilno nego bo usnje Posture Collar ostalo v optimalnem stanju ter bo vzdržljivo in dolgo obstojno.

     

    Dodatne informacije:

     

    • Obratna ovratnica za BDSM
    • Material: usnje, nerjaveče jeklo
    • Izjemno visoka, oblazinjena ovratnica iz trpežnega usnja, ki močno pozicionira in fiksira glavo.
    • Z dvojno zaponko na hrbtni strani in tremi trdno pritrjenimi D-obročki.
    • Priložena sta dve podobni ključavnici in 4 ključi.
    • Največja višina približno 17,5 cm, širina 42 cm
    • Pomembno je opozoriti, da se ovratnice za držo uporabljajo le s soglasjem in varnostnimi ukrepi, da se izognete morebitnim poškodbam ali čustveni škodi. Pred uporabo ovratnice za držo je vedno pomembno, da se jasno sporazumevate in zagotovite, da se vsi vpleteni strinjajo in poznajo svoje meje.
    • Spletna trgovina BDSM: Odkrijte vznemirljivi svet BDSM z MEO, vašo vodilno spletno trgovino z visokokakovostnimi izdelki BDSM. Potopite se v svet zapeljevanja, prevlade in predanosti. Naša ponudba vključuje širok izbor izvrstnih usnjenih ovratnic za sužnje in ovratnic za držanje, posebej zasnovanih za izpolnjevanje zahtevnih potreb ljubiteljev BDSM. Naše usnjene ovratnice za sužnje poosebljajo kakovost, eleganco in čutnost. Vsaka posamezna ovratnica je skrbno ročno izdelana, da izpolnjuje najvišje standarde. Mehka tekstura usnja in skrbna izdelava dajeta vsaki ovratnici neprekosljivo estetiko. Ne glede na to, ali gre za klasično črno ovratnico, privlačen dizajn ali nastavljive možnosti, imamo ovratnico za vsak okus. Naše ovratnice za telesno držo niso le osupljive privlačne za oči, temveč tudi učinkovita orodja za nadzor telesne drže. Te ovratnice so posebej zasnovane tako, da pomagajo doseči pokončno in ponižno držo vašega partnerja. S svojimi trpežnimi materiali in nastavljivimi zapirali zagotavljajo udobje in učinkovit nadzor. Občutite moč, ki jo imate nad svojim podrejenim partnerjem, ko ga spravite v pravi položaj z našimi Posture Collar. Pri MEO se zavedamo, kako pomembna sta kakovost in varnost. Naši izdelki so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki pomenijo vzdržljivost in zanesljivost. Veliko pozornosti posvečamo podrobnostim in zagotavljamo, da vsaka ovratnica in Posture Collar izpolnjuje najvišje standarde. Na naše izdelke se lahko zanesete, da bodo vaše seanse BDSM popeljali na višjo raven. še danes naročite pri MEO in odkrijte neskončne možnosti, ki jih ponuja BDSM. Ne glede na to, ali ste izkušen gospodar ali radoveden suženj, v naši trgovini BDSM so na voljo pripomočki in izdelki, ki jih potrebujete za uresničitev svojih fantazij. Prebudite strast in raziščite svoje meje z usnjenimi ovratnicami za sužnje in ovratnicami za držo podjetja MEO. Zaupajte strokovnemu znanju in kakovosti, zaradi katerih smo postali zaupanja vredno ime na sceni BDSM.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Excellent product, quality is unmatched, fits perfectly

    Excellent product, quality is unmatched, fits perfectly

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Absolut begeistert von diesem erstklassigen Leder-Posture-Collar

    Ich muss unbedingt meine Begeisterung für das BDSM-Posture-Collar aus Leder teilen, das ich kürzlich gekauft habe! Es hat meine Erwartungen nicht nur erfüllt, sondern bei weitem übertroffen, und ich kann es kaum erwarten, euch bald noch mehr darüber zu erzählen.

    Zuerst einmal war der Versand unglaublich schnell – ich hatte das Paket bereits am nächsten Tag bei mir in Salzburg! Das nenne ich mal blitzschnellen Service. Schon beim Auspacken konnte ich die hohe Qualität des Collars erkennen: Das Leder ist butterweich und angenehm auf der Haut, ohne dabei an Stabilität zu verlieren.

    Das Design des Posture-Collars ist einfach fantastisch. Es ist nicht nur ästhetisch ansprechend, sondern auch extrem funktional. Es hält den Kopf in einer aufrechten Position und unterstreicht damit meine devote Haltung beim Bondage. Das verstellbare Verschlusssystem ermöglicht eine individuelle Anpassung, sodass es für unterschiedliche Halsumfänge perfekt geeignet ist. Außerdem ist es sogar abschließbar!!!! Ich bin auch begeistert von der Robustheit und Qualität dieses Collars. Es ist klar, dass hier Wert auf hochwertige Materialien und sorgfältige Verarbeitung gelegt wurde. Selbst nach mehreren intensiven Sessions sieht das Collar immer noch aus wie komplett neu – kein Reißen, kein Verblassen, einfach top!

    Insgesamt kann ich dieses BDSM-Posture-Collar aus Leder jedem empfehlen, der auf der Suche nach einem stilvollen, hochwertigen und langlebigen Accessoire für seine BDSM-Sessions ist. Es hat mich wirklich überzeugt und wird definitiv zu meinem Lieblingsstück in meiner Sammlung!

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Zaklepljivo usnje Posture Collar - črno/modro

    Zaklepljivo usnje Posture Collar - črno/modro

    Uživajte v prevladi in podrejenosti v suženjstvu z našim črnim/modrim usnjem, ki ga je mogoče zakleniti Posture Collar. Ta ovratnica BDSM je narejena iz trpežnega usnja, njeno tesno prileganje pa zagotavlja, da sta glava in vrat uporabnika v pokončnem položaju.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: