Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Sinnovator Spolne igrače

Glasilo

Konjski penis Dildo Sinnovator "Stallion

Iščete dobro obdarjenega moškega, ki vam ga bo dal kot pravi žrebec? Potem ne iščite več, saj vam konjski dildo Sinnovator ponuja to, o čemer ste vedno sanjali! Izdelan je iz najboljšega platinastega silikona in zasnovan tako podrobno in realistično, da zlahka zasenči konjske vibratorje drugih proizvajalcev!

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Iščete dobro obdarjenega moškega, ki vam ga bo dal kot pravi žrebec? Potem ne iščite več, saj je konjski dildo Sinnovator točno to, o čemer ste vedno sanjali! Izdelan iz najboljšega platinastega silikona, animal dildo je tako podroben in realističen, da zlahka zasenči konjske dilde drugih proizvajalcev!

     

    Sinnovator Stallion je ogromen animal dildo, ki bo zadovoljil apetite najbolj izkušenih Size Queens, izkušenih ritnih igralcev in ljubiteljev igranja s poniji. Toda ta dildo ni namenjen le gledanju, temveč vam ponuja tudi edinstven analni izziv! Na voljo je v 4 različnih velikostih, od 18 cm do 41 cm dolžine, zato je ta fascinantni žrebec primeren za vse ravni, tako za začetnike, nadaljevalce kot profesionalce. Sinnovator Stallion Penis se počuti naravnost odlično, ko raziskuje najgloblje globine in vas popelje na divjo vožnjo, ki vas raztegne in napolni do maksimuma.

     

    Ta fantastični silikonski dildo je zvesto reproduciran in ima popolnoma izrazit želodec z izstopajočo brazdo, ki se ob stiku z anusom počuti čudovito. Poleg tega kožna guba na polovici droga zagotavlja dodatno stimulacijo, medtem ko velike buhteče kroglice na dnu dajejo edinstven občutek, ko udarjajo ob dno! Dildo je popolnoma prilagodljiv in se prilagaja telesu, zato lahko v njem uživate tako globoko in čutno kot v nobenem drugem dildu!

     

    Živalski dildo Sinnovator Stallion je izdelan iz visokokakovostnega platinastega silikona in je ob vstavljanju senzacionalen, zlasti če ga uporabite s svojim najljubšim lubrikantom. Dildo je varen za telo, nestrupen in enostaven za čiščenje, zasnovan pa je bil z mislijo na užitek IN varnost. Zaradi težke konstrukcije in velike, trdne podlage se lahko brez skrbi usedete na ta velik, črn dildo in se zapeljete proti obzorju.

     

    Menite, da lahko to vrhunsko spolno igračo najdete kje drugje? Nikakor ne, saj je ta dildo Sinnovatorjev izvirnik in je na voljo izključno pri MEO!

     

    Za to seks igračo SINNOVATOR priporočamo naš lubrikant MANCUNT. Ta lubrikant združuje prednosti dveh svetov: Drsi kot silikon in se izpira tako enostavno kot voda. MANCUNT poskrbi, da je uporaba spolnih igrač SINNOVATOR dih jemajoč užitek. Na spolno igračo nanesite dovolj lubrikanta in ga nekaj vstavite v anus z našim "Lube Shooter". Priporočamo tudi uporabo našega pršila EXTREMEO. Ta sprej je odlična izbira tako za začetnike analnega seksa kot tudi za izkušene ljubitelje seks igračk SINNOVATOR. Pred uporabo seks igračke SINNOVATOR jo temeljito očistite z našim razpršilom VeryClean.

     

    Več podrobnosti:

     

    • SINNOVINOV spolni pripomoček za spolne odnose: ročno izdelan konjski dildo iz platinastega silikona - odličen na otip, popolnoma brez škodljivih snovi in nežen do telesa.
    • Prefinjene podrobnosti, kot so popolnoma izražen spolovilo, kožna guba na polovici poti navzgor in debele kroglice na dnu.
    • Na voljo v 4 različnih velikostih.
    • Popolna prilagodljivost, ki se prilega naravnim oblinam telesa in zagotavlja individualno zadovoljstvo
    • Robustna podlaga za večjo stabilnost.
    • Izvirna zasnova Sinnovator je na voljo izključno pri MEO.
    • Obseg: Majhna - glava: 11,9 cm, gred: 15 cm, Srednja - glava: 13,5 cm, gred: 17,3 cm, Velika - glava: 16,7 cm, gred: 17,9 cm, XL - glava: 20,3 cm, gred: 23,6 cm.
    • Vstavljiva dolžina: majhna: 18 cm, srednja: 22,8 cm, velika: 30,5 cm, XL: 40,64 cm.
    • Dolžina majhna: 23,5 cm, srednja: 28 cm, velika: 36,4 cm, XL: 46,99 cm.
    • Celotni premer: Majhen - glava: 3,8 cm, gred: 4,8 cm, Srednji - glava: 4,3 cm, gred: 5,5 cm, Veliki - glava: 5,3 cm, gred: 5,7 cm, XL - glava: 6,5 cm, gred: 7,5 cm.
    • Teža: majhna: 0,48 kg, srednja: 0,76 kg, velika: 1,42 kg, XL: 1,92 kg

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Ideal gradient for depth training.

    Speaking personally, this dildo has the ideal gradient for depth training. The ridge below the halfway point (research tells me that it's actually called a 'preputial ring') is always a nice surprise when sliding down this beast. Also, I'd recommend the more rigid 'medium' firmness for a smoother insertion.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    This toy isn't for beginners ...

    Looks incredible, the platinum silicone is flexible however firm enough for effective penetration. The size is exactly what I was looking for

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Konjski penis Dildo Sinnovator "Stallion

    Konjski penis Dildo Sinnovator "Stallion

    Iščete dobro obdarjenega moškega, ki vam ga bo dal kot pravi žrebec? Potem ne iščite več, saj vam konjski dildo Sinnovator ponuja to, o čemer ste vedno sanjali! Izdelan je iz najboljšega platinastega silikona in zasnovan tako podrobno in realistično, da zlahka zasenči konjske vibratorje drugih proizvajalcev!

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    11 drugi izdelki iz iste kategorije: