Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Sinnovator Spolne igrače

Glasilo

Sinnovator Mandrake Silikonski dildo

Sinovatorja Mandragoro so odkrili na temnem območju in zdaj išče novo, perverzno mesto, kjer bi pognal korenine! Doma je v najtemnejših analnih globinah in išče osamljen kraj, kjer bi lahko uspevala pod površjem! Bo v prihodnosti živela globoko v vas?

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Sinovatorja Mandragoro so odkrili na temnem območju in zdaj išče novo, perverzno mesto, kjer bi pognal korenine! Doma je v najtemnejših analnih globinah in išče osamljen kraj, kjer bi lahko uspevala pod površjem! Bo v prihodnosti prebivala globoko v vas?

     

    Glede na stopnjo rasti je mandrač Sinnovator na voljo v treh različnih velikostih. Dolžina za vstavljanje je od 16 cm do 27 cm. Upoštevajte, da naj večjo velikost poskusijo le izkušeni ljubitelji analnega raztezanja! Mandrake je čudovit primerek, ki je videti prav tako dobro kot na otip. Bujna tekstura in izraziti grebeni zagotavljajo prijeten občutek polnjenja globoko v vas, medtem ko prefinjeni obrisi sledijo naravni obliki vašega analnega kanala za ciljno stimulacijo. Na podlagi načela fototropizma se ta sprevržena rastlina razteza in podaljšuje v iskanju prostate za vaše popolno zadovoljstvo.

     

    Ta osupljiva skulptura je bila skrbno ročno izdelana in je s svojimi zapletenimi in edinstvenimi podrobnostmi prava paša za oči. Izdelana je iz najboljšega platinastega silikona in je 100 % varna za telo, naravno nestrupena, ne vsebuje ftalatov in jo je mogoče vlivati tako s silikonskimi kot z vodnimi lubrikanti.

     

    Sinnovator Mandrake Silicone Dildo je čarobni rastlinsko-živalski hibrid, ki vas bo popeljal v sprevrženo norost in ohromil od pohotnosti. In lahko ste povsem prepričani, da to ni mit!

     

    Za to seks igračo SINNOVATOR priporočamo lubrikant MANCUNT. Ta lubrikant združuje prednosti dveh svetov: Drsi kot silikon in se izpira tako enostavno kot voda. MANCUNT poskrbi, da je uporaba spolnih igrač SINNOVATOR dih jemajoč užitek. Na spolno igračo nanesite dovolj lubrikanta in ga nekaj vstavite v anus z našim "Lube Shooter". Priporočamo tudi uporabo našega pršila EXTREMEO. Ta sprej je odlična izbira tako za začetnike analnega seksa kot tudi za izkušene ljubitelje seks igračk SINNOVATOR. Pred uporabo seks igračke SINNOVATOR jo temeljito očistite z našim razpršilom VeryClean.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Mandragora je podobna človeški obliki ali korenini mandragore, ki ima po ljudskem prepričanju čarobno moč in pomaga prinašati bogastvo in srečo
    • Magični križanec med živaljo in rastlino z zapeljivimi oblikami ter bujno strukturo in teksturo, ki se bo v vas prijetno počutil
    • Ročno izdelan z zapletenimi in edinstvenimi podrobnostmi - osupljiva skulptura in lepota, ki je ni mogoče spregledati.
    • Na voljo v treh velikostih z različno dolžino in premerom vstavka.
    • Ročno ulit iz najboljšega platinastega silikona - 100-odstotno varen za telo, nestrupen in brez ftalatov. Prosimo, da ga redno mažete z vodo ali lubrikanti na osnovi silikona.
    • Obseg: majhen - glavica: 9 cm, gred: 14,5 cm, srednji - glavica: 11 cm, gred: 5 cm, velik - glavica: 14,5 cm, gred: 24,5 cm.
    • Dolžina za vstavljanje: majhna: 16 cm, srednja: 20,5 cm, velika: 27 cm.
    • Dolžina: mala: 18,5 cm, srednja: 24 cm, velika: 31 cm.
    • Skupni premer: Majhen - glava: 2,5 cm, gred: 5 cm, Srednji - glava: 3 cm, gred: 6,5 cm, Veliki - glava: 4 cm, gred: 8,5 cm.
    • Teža: mala: 0,24 kg, srednja: 0,66 kg, velika: 1,73 kg

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sinnovator

    Ancora da provare, ma descrizione perfetta, texture setosa, non vedo l’ora!

      Ocenjevanje 

      This was a first animal dildo for my wife and she LOVED it!

      This was a first animal dildo for my wife and she LOVED it! The medium size and firmness for her was perfect. She loved the gradual girth and the way it filled her up. We were skeptical but it was worth every penny! But don’t take my or my wife’s word for it, do yourself a favor and get one! Your partner will thank you!!

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      A must buy

      - angle self correctly and both buttons get push
      - the curve fits naturally into place
      -the ridge is amazing during insertion and he love watching me grind my clit on it.
      - signature color is BEAUTIFUL
      - the base is very sturdy and will not move easily

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Sinnovator Mandrake Silikonski dildo

      Sinnovator Mandrake Silikonski dildo

      Sinovatorja Mandragoro so odkrili na temnem območju in zdaj išče novo, perverzno mesto, kjer bi pognal korenine! Doma je v najtemnejših analnih globinah in išče osamljen kraj, kjer bi lahko uspevala pod površjem! Bo v prihodnosti živela globoko v vas?

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      11 drugi izdelki iz iste kategorije: