Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Sinnovator Spolne igrače

Glasilo

Hobotnica Dvojno macolo Sinnovator animal dildo

Ta dolga animal dildo je velika šapica hobotnice, ki najprej premaga zapiralko, nato pa neusmiljeno sili v analni kanal, da bi s svojimi sesalci raziskala najglobljo notranjost.

Več informacij

2723/00

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Ta dolga animal dildo je veliko macesno hobotnice, ki najprej premaga sfinkter in nato neusmiljeno sili v analni kanal, da bi s priseski raziskalo najglobljo notranjost.

     

    Naš fascinantni dildo s šapami je bil strokovno ročno modeliran iz platinastega silikona, je bogat s podrobnostmi in edinstvenega dizajna. Njegovo vitko telo z dvema prepletenima mackoma se lahko potopi v najgloblje globine vašega telesa, medtem ko njegovi stimulativni priseski razvajajo občutljive živčne končiče analnega kanala! Zaradi popolnega drsenja in prožnosti se ta morski užitkar natančno prilagaja notranjim zavojem telesa in zagotavlja dih jemajočo stimulacijo.

     

    Dildo Sinnovator Kraken Depth Training ima koničasto obliko in tanjšo glavico za lažje vstavljanje. Združljiv je tudi z vašimi najljubšimi silikonskimi lubrikanti in lubrikanti na vodni osnovi ter se, tako kot pravi podvodni prebivalec, najbolj udobno počuti, ko je res moker. Ta dolgi animal dildo je ročno ulit iz vrhunskega platinastega silikona, zato je ne le odličen, ko gre skozi vaš sfinkter in v vas, temveč je tudi 100-odstotno varen za telo in nestrupen. Zaupajte nam, počutili se boste popolnoma prodrte!

     

    Za ta SINNOVATOR animal dildo priporočamo naš lubrikant MANCUNT. Ta lubrikant združuje prednosti dveh svetov: Drsi kot silikon in se izpira tako enostavno kot voda. MANCUNT naredi uporabo animal dildo iz SINNOVATORJA za dih jemajoč užitek. Nanesite dovolj lubrikanta na živalski dildo in ga nekaj vstavite v anus z našim "Lube Shooter". Priporočamo tudi uporabo našega pršila EXTREMEO. Ta sprej je odlična izbira tako za začetnike analnega seksa kot tudi za izkušene ljubitelje živalskih dildov SINNOVATOR. Preden uporabite SINNOVATOR Animal Dildo, ga temeljito očistite z našim razpršilom VeryClean.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Dildo za trening globine = zelo dolg dildo
    • animal dildo Octopus
    • Mojstrsko ročno izdelan dildo z dvema prepletenima mackoma za vaš lasten trening globine.
    • Podrobno opremljen s priseski, ki stimulirajo analni kanal
    • Izjemno prilagodljiv - prilagaja se telesu za osebno zadovoljitev.
    • Ročno oblikovan iz visokokakovostnega platinastega silikona - varen za telo in združljiv s silikonskimi in vodnimi lubrikanti.
    • Obseg: glavica: 6,5 cm, steblo: 22 cm.
    • Dolžina za vstavljanje: 61,5 cm
    • Dolžina: majhna: 65 cm
    • Celoten premer: glavica: 2 cm, steblo: 7 cm.
    • Teža: 1,75 kg

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Ein sehr schönes nicht alltägliches Sextoy.

    Ein sehr schönes nicht alltägliches Sextoy. Es ist angenehm weich und biegsam, dadurch für anale und vaginale Sexspiele geeignet.
    Das Einführen ist auch für Anfänger kein Problem da der Kopf relativ dünn ist. Deshalb auch gut zum Analdehnen geeignet.
    Die Saugnäpfe des Tentakels sorgen für ein tolles Gefühl beim spielen. Der Saugfuss ist sehr stark und hält auf glatten Oberflächen.

      Ocenjevanje 

      Overall an amazing toy with fantastic texture.

      Amazing texture and detail. The firmness makes you feel everything yet is still soft and bendy.
      The taper is gradual but by the bottom you still have an incredibly full feeling!

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Great toy, exciting to use and leaves you wanting more.

      Just feeling it sink deeper and deeper inside was enough to have my legs quaking before I managed to hilt it in myself all the way. It was a little intimidating at first, only because I hadn't done much depth play with the amount of texture the Kraken has, but (with enough lube), It feels great!

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Perfect for stimulating depth play

      The twisting twin-tentacle design of the Kraken is unique and exciting, and the alternating spiral pattern of suckers and smooth areas provide a very interesting texture and strong stimulation of your rear entrance as the toy slithers in and out of you. It's surprisingly easy to insert, and its great length and flexibility makes it amazing for exploring your depths – I can't wait to be able to take it all the way inside!

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Hobotnica Dvojno macolo Sinnovator animal dildo

      Hobotnica Dvojno macolo Sinnovator animal dildo

      Ta dolga animal dildo je velika šapica hobotnice, ki najprej premaga zapiralko, nato pa neusmiljeno sili v analni kanal, da bi s svojimi sesalci raziskala najglobljo notranjost.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      11 drugi izdelki iz iste kategorije: