Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Sinnovator Spolne igrače

Glasilo

Analni dildo Sinnovator Surge

Preženite val analnih užitkov z analnim dildom Sinnovator Surge ! Izdelan je ročno iz najboljšega silikona in ima vznemirljivo obliko, zaradi katere je kot nalašč za globoko analno vadbo.

Več informacij

2718/00

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Z napravo Sinnovator se podajte na val analnih užitkov Surge Analnim dildom! Izdelan je ročno iz najboljšega silikona in ima vznemirljivo obliko, zaradi katere je kot nalašč za globoko analno vadbo.

     

    Te velike, čudovite kroglice bodo poskrbele za popolnoma nove občutke med vašimi analnimi seansami! Kroglice z užitkom poskakujejo ena za drugo navznoter in stimulirajo občutljive živčne končiče v analnem kanalu. Valovito oblikovana gred ustvarja valove in tresljaje vzburjenja, ko se premika proti vaši sladki točki, prostati. Poskrbljeno je tudi za varnost, saj ga je zaradi podlage v obliki črke T mogoče hitro in enostavno izvleči na vrhuncu užitka!

     

    Te orjaške analne kroglice so bile oblikovane z uporabo najnovejše tehnologije 3D tiskanja in ročno oblikovane iz visokokakovostnega platinastega silikona. Izgledajo tako dobro, kot se počutijo! Poleg tega so 100-odstotno varni za telo, nestrupeni in brez ftalatov. Združljive so z lubrikanti na silikonski in vodni osnovi.

     

    Za to spolno igračo SINNOVATOR priporočamo lubrikant MANCUNT. Ta lubrikant združuje prednosti dveh svetov: Drsi kot silikon in se izpira tako enostavno kot voda. Zaradi lubrikanta MANCUNT je uporaba seks igrač SINNOVATOR dih jemajoč užitek. Na spolno igračo nanesite zadostno količino lubrikanta in z našim "Lube Shooter" vstavite nekaj lubrikanta v anus. Priporočamo tudi uporabo našega pršila EXTREMEO. Ta sprej je odlična izbira tako za začetnike analnega seksa kot za izkušene ljubitelje seks igračk SINNOVATOR. Pred uporabo spolne igrače SINNOVATOR jo temeljito očistite z našim razpršilom VeryClean.

     

    Več podrobnosti:

     

    • S temi velikimi analnimi kroglicami iz SINNOVATORJA se prepustite valu užitka!
    • Idealno za globoko analno vadbo
    • Osnova v obliki črke T za hitro in enostavno odstranjevanje.
    • Razvite z najnovejšo tehnologijo 3D tiskanja in ročno oblikovane iz visokokakovostnega platinastega silikona - 100 % varne za telo, nestrupene in brez ftalatov.
    • Obseg: glava: 15,5 cm, gred: 10 cm
    • Dolžina za vstavljanje: 22 cm
    • Dolžina: 25 cm
    • Celotni premer: glavica: 5 cm, steblo: 3 cm
    • Teža: 0,35 kg

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Ein sehr tolles Material

    Der Anal Dildo selbst ist aus einem tollen Material, das sich wunderbar weich anfühlt. Störende "Nähte", wie man sie an ähnlichen Dildos findet, sind hier nicht vorhanden. Man kann dem Anal Dildo also eine hervorragende Verarbeitung attestieren.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Analni dildo Sinnovator Surge

    Analni dildo Sinnovator Surge

    Preženite val analnih užitkov z analnim dildom Sinnovator Surge ! Izdelan je ročno iz najboljšega silikona in ima vznemirljivo obliko, zaradi katere je kot nalašč za globoko analno vadbo.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    11 drugi izdelki iz iste kategorije: