Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Sinnovator Spolne igrače

Glasilo

Sinnovator Vozel za pse Dildo animal dildo

Včasih je pohajkovanje res odlično! Večinoma gre za nekastrirane samce, ki se vozijo na drugih psih, na plišastih živalih ali celo na ljudeh, ali kot v tem primeru na fantastičnem pasjem dildu iz podjetja Sinnovator, ki samo čaka, da se ga lotite vi.

Več informacij

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Včasih je pohajkovanje res odlično! Večinoma gre za nekastrirane samce, ki se vozijo na drugih psih, na plišastih živalih ali celo na ljudeh ali, kot v tem primeru, na fantastičnem pasjem dildu Sinnovator, ki samo čaka, da se ga lotite vi.

     

    Pasji dildo Sinnovator je prava mojstrovina! Ta ekskluzivni animal dildo iz podjetja Sinnovator je bil skrbno ročno izdelan in navdušuje s svojo neprekosljivo kakovostjo. Izgleda odlično in se prav tako odlično počuti. S svojimi realističnimi podrobnostmi bo ta domišljijski dildo zagotovo razkril vašo živalsko plat! Ta pasji penis z dvignjenimi žilami, izrazito predkožko ali spolovilom in značilno "grudo" na dnu zagotavlja zadovoljstvo na zelo posebni ravni. Izrazita konica dilda pri vsakem potisku izvaja popolno količino pritiska na pravo mesto, medtem ko izbočene kroglice zagotavljajo edinstveno intenzivnost, ko prodrejo globoko v vas.

     

    Pasji dildo Sinnvoator je izdelan iz visokokakovostnega platinastega silikona. Pasji dildo pa ni le fantastičen, temveč je tudi varen za telo, nestrupen in združljiv z vašim najljubšim lubrikantom na vodni osnovi. Poleg tega je dovolj čvrst za popolno penetracijo, hkrati pa ohranja optimalno prožnost, da se prilega telesu in zagotavlja individualno zadovoljstvo.

     

    Pasji dildo je zasnoval izključno Sinnovator, na voljo pa je v spletni trgovini MEO.

     

    Za to seks igračo SINNOVATOR priporočamo lubrikant MANCUNT. Ta lubrikant združuje prednosti dveh svetov: Drsi kot silikon in se izpira tako enostavno kot voda. Zaradi lubrikanta MANCUNT je uporaba spolnih igrač SINNOVATOR dih jemajoč užitek. Na spolno igračo nanesite dovolj lubrikanta in si ga nekaj vstavite v anus z našim "Lube Shooter". Priporočamo tudi uporabo našega pršila EXTREMEO. Ta sprej je odlična izbira tako za začetnike analnega seksa kot tudi za izkušene ljubitelje seks igračk SINNOVATOR. Pred uporabo seks igračke SINNOVATOR jo temeljito očistite z našim razpršilom VeryClean.

     

    Več podrobnosti:

     

    • SINNOVINATOR: ročno izdelan pasji dildo iz platinastega silikona - odličen občutek, seveda je nestrupen in telesu prijazen.
    • Izjemno realistične podrobnosti, kot so dvignjene žile, značilna izboklina s koničasto konico in velik izbočen "gumb" na dnu.
    • Na voljo v treh velikostih. Dovolj čvrst za popolno penetracijo, hkrati pa dovolj prožen, da se upogne skupaj s telesom
    • Obseg: majhen: 18,5 cm, srednji: 25,5 cm, velik: 27,94 cm.
    • Notranji premer: majhen: 6 cm, srednji: največja točka: 8,13 cm, velik: 9 cm.
    • Dolžina za vstavljanje: majhna: 17 cm, srednja: 20,32 cm, velika: 25,4 cm.
    • Dolžina: srednja: 21,59 cm, velika: 26,67 cm.
    • Celotni premer: Srednji: osnova: 7,37 cm, Veliki: osnova: 8,89 cm
    • Teža: majhna: 0,3 kg, srednja: 0,46 kg, velika: 0,8 kg

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    I have two of these

    There are many similar toys on the market, but I find most of them to be almost comical, or just ugly. Not this one! This is a beautiful fantasy cock that I can take seriously. What a sexy toy!

      Ocenjevanje 

      Feels amazing and looks gorgeous

      I wanted to try something new and when I found the MEO site I was spoilt for choice. I found this knot dildo and the idea of it was filthy so knew I had to have it and am so glad I did. I went for a medium and when it arrived I was over the moon! It looks absolutely stunning and feels incredible in my hand and other places. I couldn't be happier and fully recommend one of these to anyone as it's my new favourite.

        Napišite svoj pregled

        Sinnovator Vozel za pse Dildo animal dildo

        Sinnovator Vozel za pse Dildo animal dildo

        Včasih je pohajkovanje res odlično! Večinoma gre za nekastrirane samce, ki se vozijo na drugih psih, na plišastih živalih ali celo na ljudeh, ali kot v tem primeru na fantastičnem pasjem dildu iz podjetja Sinnovator, ki samo čaka, da se ga lotite vi.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        11 drugi izdelki iz iste kategorije: