Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Vibratorji

Glasilo

Spolni čudež - Ramrod® Thrusting

Novo
  • Spolni čudež - Ramrod® Thrusting

Doživite vrhunski užitek z Ramrod® Thrustingzmogljivo spolno igračo, ki združuje natančne potiske v analni kanal z intenzivnimi vibracijami in vam daje neverjeten občutek, zaradi katerega si boste želeli še več. Zahvaljujoč anatomsko oblikovanemu ročaju lahko manevrirate z Ramrod® Thrusting natančno manevrirati - sami ali v paru!

Več informacij

3932/00

na voljo

    Več informacij

    Doživite vrhunski užitek z Ramrod® Thrustingzmogljivo spolno igračo, ki združuje natančne potiske v analni kanal z intenzivnimi vibracijami in vam daje neverjeten občutek, zaradi katerega si boste želeli še več. Zahvaljujoč anatomsko oblikovanemu ročaju lahko manevrirate z Ramrod® Thrusting natančno manevrirati - sami ali s partnerjem! Zdaj morate samo še ugotoviti, zakaj ga MEO imenuje "seksualni čudež" ...

    . Odgovor je, da Ramrod® Thrusting je dejansko tako dober kot pravi seks. Ta izjemna seks igrača združuje natančne potisne gibe z intenzivnimi vibracijami, ki zagotavljajo neverjetno globoko in vsestransko stimulacijo, primerljivo z dinamiko in intenzivnostjo pravega seksa. Zmogljiva kombinacija do 12 različnih stopenj vibracij, pulziranja in stopnjevanja ter 12 dinamičnih gibov navzgor in navzdol uporabniku omogoča, da prilagodi stimulacijo in v njej maksimalno uživa. Oglejte si naš videoposnetek in se prepričajte sami...

    Veliko možnosti, odličen material in najsodobnejša tehnologija:

    Z 12 intenzivnimi stopnjami vibriranja, pulziranja in stopnjevanja ter 12 močnimi gibi navzgor in navzdol so na voljo številne možnosti, ki ne puščajo ničesar zaželenega. Natančni in močni potisni gibi dodajo analno ali vaginalno penetracijo v novo dimenzijo in zagotavljajo dih jemajočo stimulacijo

    Ramrod® Thrustingznan tudi kot "seks čudež", je izdelan iz telesu prijaznega silikona ter zagotavlja prijetno in varno izkušnjo. Poleg tega je Ramrod® Thrusting vodoodporen in potopljiv po standardu IPX7, zato lahko vibrator uporabljate tudi v kopeli ali pod tušem.

    Opremljen z najsodobnejšim spominskim čipom si vibrator zapomni zadnje Ramrod® Thrusting zapomni zadnjo uporabljeno funkcijo, tako da lahko preprosto nadaljujete tam, kjer ste končali. Varnostna ključavnica zagotavlja, da se vibrator ne vklopi sam, ko je v ročni prtljagi ali kovčku. Ko je vibrator popolnoma napolnjen, ga lahko uporabljate 60 minut pri visoki hitrosti ali 100 minut pri nizki hitrosti, da izpolnite svojo željo po trdem in popolnem prodoru.

    Odkrijte nove razsežnosti užitka z zmogljivim Ramrod® Thrustingdomiselnim čudežem za seksanje iz podjetja MEO. Pripravite se na doživetje, ki vam bo vzelo sapo.

    Več podrobnosti:

    • Več informacij: Seksualni čudež - Ramrod® Thrusting
    • Za analno in vaginalno stimulacijo.
    • Dimenzije: 12 cm x 3,75 cm (za vstavljanje) | 20,25 cm x 7,5 cm (skupaj)
    • Zmogljiv vibrator z dvema motorjema za natančne potiske in vibracije.
    • 12 intenzivnih funkcij z vibriranjem, pulziranjem in stopnjevanjem.
    • 12 funkcij za močne gibe navzgor in navzdol.
    • Material: telesu prijazen silikon, 100-odstotno vodoodporen.
    • Napreden spominski čip, ki si zapomni zadnjo uporabljeno funkcijo.
    • Varnostna ključavnica - za vklop in izklop pritisnite in držite 3 sekunde.
    • Polnjenje prek USB - priložen je polnilni kabel.
    • Popolnoma napolnjen v 2 urah
    • Deluje 60 minut pri visoki hitrosti in 100 minut pri nizki hitrosti
    • Uporabljajte samo z lubrikanti na vodni osnovi, kot je Aquameo
    • Čistite s toplo vodo, blagim milom in našim pršilom VERYCLEAN.
    • Calexoticsaquameo, ameriško podjetje, ustanovljeno v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, je v industriji spolnih igrač znano po svojih inovativnih in visokokakovostnih izdelkih. Podobno kot Calexotics nemško podjetje MEO je prav tako znano po različnih visokokakovostnih spolnih igračah in izdelkih BDSM. Za obe podjetji so značilne inovativnost, kakovost in usmerjenost k strankam. Calexotics nemško podjetje MEO in nemško podjetje MEO dajeta velik poudarek ponudbi varnih, zanesljivih in visokokakovostnih izdelkov, ki zadovoljujejo najrazličnejše spolne želje in interese. Čeprav Calexotics imata podjetji MEO sedež na različnih lokacijah, jima je skupna filozofija inovacij, kakovosti in prizadevanja za zadovoljstvo strank

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Perfekt

    Präzise Stöße in Kombination mit intensiven Vibrationen sorgen für ein unvergessliches Erlebnis. Mit 12 Vibrationsfunktionen, körperfreundlichem Silikon und USB-Aufladung ist Zufriedenheit garantiert.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Super Teil

    Das Teil ist echt der Hammer … stößt richtig geil zu. Kann ich jedem nur empfehlen

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Super produit

    Incroyable, super produit super efficace. Facile d’utilisation. Je conseil

      Napišite svoj pregled

      Spolni čudež - Ramrod® Thrusting

      Spolni čudež - Ramrod® Thrusting

      Doživite vrhunski užitek z Ramrod® Thrustingzmogljivo spolno igračo, ki združuje natančne potiske v analni kanal z intenzivnimi vibracijami in vam daje neverjeten občutek, zaradi katerega si boste želeli še več. Zahvaljujoč anatomsko oblikovanemu ročaju lahko manevrirate z Ramrod® Thrusting natančno manevrirati - sami ali v paru!

      Napišite svoj pregled

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: