Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Seks slings in ljubezenska nihanja

Glasilo

King Size Love Swing

Naše stranke so navdušene nad to posebno udobno ljubezensko gugalnico King Size Love Swing z MEO, prava mojstrovina izdelave, odpira nove možnosti za analni, oralni in vaginalni seks Anal Depth Playanalni, oralni in vaginalni seks.

Več informacij

3731/00

na voljo

    Več informacij

    Naše stranke so navdušene nad to posebno udobno ljubezensko gugalnico King Size Love Swing z MEO, prava mojstrovina izdelave, odpira nove možnosti za analni, oralni in vaginalni seks Anal Depth Playanalni, oralni in vaginalni seks. Ta ljubezenska gugalnica je pravi vsestranski pripomoček, ki ne omogoča le različnih vznemirljivih in vsestranskih položajev, temveč navdušuje tudi s svojo lahko, a izjemno robustno in vzdržljivo konstrukcijo.

    Najpomembnejše značilnosti ljubezenske gugalnice King Size:

    • Jekleno vzmetenje: visokokakovostna, izjemno trpežna jeklena obešala zagotavljajo največjo varnost in vzdržljivost, tako da se lahko popolnoma osredotočite na seks.
    • Robustni najlonski trakovi: trpežni najlonski trakovi zagotavljajo zanesljivo oporo in omogočajo enostavno spreminjanje in ohranjanje različnih položajev med seksom.
    • Trdna, a udobna vzmetnica iz pene: Vzmetnica iz visokokakovostne pene zagotavlja udobje in priročnost tudi med najbolj intenzivnimi dejavnostmi.
    • Ergonomsko oblikovani ročaji: Ergonomsko oblikovani ročaji zagotavljajo dodatno oporo in omogočajo različne položaje za še več užitka med seksom.
    • Mehke manšete za gležnje in noge: Podložene manšete za vezanje ponujajo številne možnosti za igro vezanja, medtem ko oprijemala za noge zagotavljajo dodatno podporo in udobje.
    • Izjemno velik za več udobja: Široka ležalna površina zagotavlja dodatno varnost in stabilnost, da se lahko popolnoma osredotočite na erotične užitke.
    • Nosilnost do 180 kg: Ta ljubezenska gugalnica je primerna za skoraj vsakogar in brez težav prenese intenziven seks.


    Spletna stran King Size Love Swing by MEO temelji na povsem novem konceptu, ki odpira celo vrsto erotičnih možnosti, vključno z oralnim, vaginalnim in analnim seksom ter tako imenovano "analno globinsko igro".

    Oralni seks in globoko grlo:

    Med oralnim seksom gugalnik ljubezni omogoča udoben in popoln položaj. Pasivni partner se lahko nasloni nazaj in sproščeno uživa v čutnih občutkih, medtem ko aktivni partner najde popolno višino in kot za največji užitek. Ta položaj omogoča intenzivnejšo in globljo stimulacijo, ki okrepi oralni seks.

    Vaginalni seks:

    Pri vaginalnem seksu King Size Love Swing ponuja priložnost za novo interpretacijo tradicionalnih položajev. S stabilno oporo ljubezenske gugalnice lahko pari raziskujejo različne kote in globine, ki so bili prej nemogoči. Svoboda gibanja, ki jo omogoča King Size Love Swing omogoča usmerjeno stimulacijo točke G in stopnjuje užitek obeh partnerjev.

    Analni seks:

    Analni seks postane z gugalnico ljubezni še posebej vznemirljiva izkušnja. King Size Love Swing ponuja sproščen, a optimalen položaj, ki omogoča nežno in nadzorovano penetracijo anusa. Idealno za pare, ki želijo analni seks izkusiti počasi in nežno ali zelo intenzivno. Možnost prilagajanja višine in kota ljubezenskega gugalnika olajša prodiranje v anus ter poveča udobje in užitek.

    Analna igra v globino:

    Die King Size Love Swing je idealen tudi za tako imenovano "analno globinsko igro" z velikimi in dolgimi dildi. Stabilna in varna opora partnerju omogoča globlje in intenzivnejše prodiranje v anus, kot bi bilo mogoče z običajnimi metodami. To pomeni, da lahko analno globinsko igro izvajate na varen, nadzorovan in udoben način, pri čemer King Size Love Swing zagotavlja potrebno oporo in prilagodljivost za popolno uživanje v teh intenzivnih in intimnih trenutkih.

    Elegantna in funkcionalna zasnova:

    Die King Size Love Swing združuje funkcionalnost in eleganco. Prevleka penaste blazine ni le izjemno kakovostna, temveč je tudi pralna, kar olajša čiščenje in nego. Kombinacija robustnosti in udobja omogoča, da je ležišče King Size Love Swing nujna oprema za vse, ki želijo še intenzivneje doživeti seks.

    Z King Size Love Swing iz MEO lahko na novo določite meje strasti in doživite nepozabne trenutke, polne intimnosti in pustolovščin. Ne glede na to, ali gre za začetnika ali naprednega King Size Love Swing ponuja vrhunsko erotično izkušnjo za vsakogar.

    Več podrobnosti:

    • King Size Love Swing od MEO
    • Težka jeklena obešalka
    • Robustni najlonski trakovi
    • Robustna, a udobna vzmetnica iz pene
    • Ročaj, ki ga je enostavno prijeti
    • Mehke manšete za gležnje in naslonjala za noge
    • Široka, podporna površina za ležanje
    • Nosilnost do 180 kg.
    • Dimenzije: Okvir (brez vzmetnice) 100 cm x 80 cm.
    • Material: najlon, polipropilen, poliester, PE, guma, železo, jeklo

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sinnlicher Genuss in höchster Qualität

    Die Lieferung der Sex Swing erfolgte in einem unauffälligen und kompakten Karton. Neben der eigentlichen Schaukel wurde Installationsmaterial zur Befestigung an der Decke mitgeliefert.

    Die Sex Swing besticht durch ihre solide und stabile Konstruktion, die auch höheren Belastungen standhält. Sowohl die Verarbeitung als auch die Polsterung der Gurte sind von hoher Qualität. Die Gurte lassen sich leicht in der Länge verstellen, so dass eine individuelle Anpassung an die Bedürfnisse des Benutzers möglich ist.

    Besonders hervorzuheben ist die Vielseitigkeit dieser Sex Swing. Die hochwertige Verarbeitung ermöglicht nicht nur einen sicheren Gebrauch, sondern auch ein breites Spektrum an Einsatzmöglichkeiten. Ob Anfänger oder Fortgeschrittener, diese Sexschaukel bietet durch ihre durchdachte Konstruktion und Verarbeitung ein intensives und sicheres Spielerlebnis.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    King Size Love Swing

    King Size Love Swing

    Naše stranke so navdušene nad to posebno udobno ljubezensko gugalnico King Size Love Swing z MEO, prava mojstrovina izdelave, odpira nove možnosti za analni, oralni in vaginalni seks Anal Depth Playanalni, oralni in vaginalni seks.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: