Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Dildi

Glasilo

Volkodlak Dildo

To ni le mit, saj bo ta volkodlakov dildo dejansko uresničil vaše temačne, animalistične fantazije! 27 cm dolg, črno-rdeč dildo je opremljen tudi s fascinantnimi volčjimi podrobnostmi. Naša beseda: ta pošast vas bo pripravila do tega, da boste jokali ob luni!

Več informacij

3078/00

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    To ni le mit, saj bo ta volkodlakov dildo dejansko uresničil vaše temačne, animalistične fantazije! Naš zverinski dildo je izdelan iz visokokakovostnega, prožnega, ročno ulitega in v platini kaljenega silikona. Impresiven dildo, ki ga boste v sebi začutili zares intenzivno: S svojo vznemirljivo teksturo, številnimi žlebovi in žilami na gredi bo navdušil vse, ki imajo radi počasno, močno penetracijo z veliko trenja. Na 27 cm dolgem, črno-rdečem vibratorju so tudi fascinantne volčje podrobnosti. Naša beseda: Ta pošast vas bo pripravila do tega, da boste jokali na luno!

     

    Zakaj je ta dildo tako poseben?

     

    Dildo je združljiv s patentiranim sistemom Vac-U-Lock podjetja Doc Johnson in se lahko uporablja s strap-onom, dodatki Hung System ali našim strojem za seks. Dildo je prožen, vendar dovolj čvrst, da doseže vsako točko globoko v vas! Resnično zmore vse in je primeren za vse različice seksa. Malo pršila Extremeo bo olajšalo vstavljanje!

     

    Kaj je Vac U Lock?

     

    To je zelo enostavno razložiti, saj je pravzaprav tako kot doma - vtič se vstavi v vtičnico! Pri čemer je "vtič" adapterski vtič pripomočka, "vtičnica" pa je profilirana odprtina na spodnji strani dilda. Sistem Vac-U-Lock pomeni zamenljiv sistem, v katerem je mogoče različne dilde enostavno in hitro kombinirati z dodatkom Vac-U-Lock. Ta sistem se uporablja za številne dilde, spolne igrače in dodatke, npr. tudi za stroje za seks, pa tudi za druge praktične dodatke (trakove, pasove, ročaje za dilde, priključne čepke, priseske, vibracijske motorje itd.). In zakaj? Ker je kombiniranje različnih igrač in pripomočkov zelo praktično in stroškovno učinkovito ter vam prihrani veliko denarja.

     

    Material in nega:

     

    Ta dildo je izdelan iz visokokakovostnega silikona. Material je čudovito prožen in spolzek. Poleg tega je vinil, ki ga uporabljamo, zelo stabilen, tako da bo vaš dildo zdržal dolgo časa. Izdelek lahko očistite z blagim milom in vodo. Za temeljito čiščenje pa priporočamo, da redno uporabljate naš sprej VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Dildo
    • Material: silikon, brez ftalatov, enostaven za čiščenje in prijazen do kože
    • Lubrikant: Priporočamo naša lubrikanta na vodni osnovi Alphamale Aqua in Aquameo.
    • Čiščenje: Za čiščenje igrač: topla voda in naše čistilo za igrače VERYCLEAN
    • Naš sprej EXTREMEO sprosti vaš sfinkter in olajša vstavljanje.
    • Serija Vac-U-Lock vključuje široko paleto združljivih dildov ali analnih čepov in ustreznih dodatkov.
    • Združljiv z modeli Vac-U-Lock, Hunglock, Hung System in HiSmith ter številnimi drugimi blagovnimi znamkami.
    • Vac U Lock™ je blagovna znamka podjetja Doc Johnson.
    • Dimenzije: Dolžina 26,6 cm, dolžina za vstavljanje 20,3 cm, premer približno 5 cm.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    hält was sein Aussehen vermittelt

    Mit einem mystischen Aussehen erweckt der Werwolf-Dildo besondere Aufmerksamkeit. Die vom schwarzen Fell in den leuchtend roten Schaft mit dicker Eichel wechselnde Farbgebung vermittelt heiße Aktivität, die durch die erhabene Struktur auch aktiv realisiert wird. Unabhängig von der Öffnung, die damit penetriert wird, ist ein dominantes, genussvoll strapazierendes und damit wirkungsvolles Eindringen zu erwarten. Damen und Herren werden ihn gern in sich aufnehmen.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Volkodlak Dildo

    Volkodlak Dildo

    To ni le mit, saj bo ta volkodlakov dildo dejansko uresničil vaše temačne, animalistične fantazije! 27 cm dolg, črno-rdeč dildo je opremljen tudi s fascinantnimi volčjimi podrobnostmi. Naša beseda: ta pošast vas bo pripravila do tega, da boste jokali ob luni!

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: