Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Pohištvo BDSM in spolno pohištvo

Glasilo

Andrejev križ - rjav - oblazinjen

Kmalu bo na voljo  Ponudba

V primerjavi s podobnimi izdelki ta Andrejev križ ne pušča ničesar želenega, ne glede na to, ali se uporablja zasebno ali v profesionalnem studiu BDSM. Stabilna podlaga omogoča, da ta Andrejev križ poljubno postavite v prostoru, tako da ga lahko uporabljate z vseh strani.

Več informacij

3284/00

1 499,90 €


-500,00 €

999,90 €

plus stroški dostave

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Andrejev križ ali križ BDSM je popoln pripomoček za popolno suženjstvo! Razen osnovne oblike inovativni Andrejev križ 2.0 podjetja MEO nima več veliko skupnega z originalnimi lesenimi križi za bondage. Naš Andrejev križ je oblazinjen in prevlečen z visokokakovostno imitacijo usnja. Zaradi jeklene in lesene konstrukcije je ta Andrejev križ izjemno stabilen, prožen in varen za uporabo pri vezanju. Zaradi uporabe visokokakovostnih materialov in premišljene zasnove je naš Andrejev križ varen in vsestransko uporaben kos pohištva BDSM. Naš križ St Andrew's Cross 2.0 je primeren za vse telesne velikosti in težnostne razrede ter je zasnovan tako za zasebno uporabo kot tudi v profesionalnih studiih BDSM.

    Užitek podrejanja:

    Za uporabnika je za križ St Andrew's Cross značilno predvsem popolno vezanje in posledična negibnost. Pasivni partner je popolnoma prepuščen na milost in nemilost Top in se skoraj ne more premakniti. Če ste privezani na Andrejev križ, boste zelo hitro spoznali, da ste v tem položaju popolnoma prepuščeni na milost in nemilost svojemu partnerju. Tako glava kot celoten zgornji del telesa sta prosto dostopna Top in ju lahko stimulirate ali kaznujete. Podobno je z genitalijami. Razkrečenih nog ni mogoče zapreti, tako da je možna vsakršna manipulacija z genitalijami.

    Kaj je tako posebnega pri tem Andrejevem križu BDSM?

    Poleg pohištva BDSM, kot so kletke, pillori in še veliko več, izdelujemo tudi ta praktični Andrejev križ s stojalom. Naš BDSM andrejev križ je brezčasen razstavljiv andrejev križ za prosto stoječo uporabo brez pritrditve na steno. Popoln Andrejev križ za vsako potrebo in vsako velikost prostora. V primerjavi s podobnimi izdelki ta Andrejev križ ne pušča ničesar zaželenega, ne glede na to, ali se Andrejev križ uporablja zasebno ali v profesionalnem studiu BDSM. Stabilna podlaga omogoča, da ta Andrejev križ postavite kamor koli v prostoru, tako da ga lahko uporabljate z vseh strani. Na križ je seveda mogoče pritrditi številne dodatke BDSM iz ponudbe MEO. Ker je naš Andrejev križ prevlečen s higienskim umetnim usnjem, ga je po seansi bondage (telesne tekočine, vosek sveč, lubrikanti, olja itd.) enostavno očistiti. Andrejev križ je dobavljen razstavljen, diskretno in varno zapakiran. Montaža je izjemno preprosta in naš Andrejev križ za bondage je pripravljen za uporabo v treh minutah. Po uporabi lahko Andrejev križ hitro razstavite in diskretno pospravite v omaro ali pod posteljo.

    Kako uporabim Andrejev križ za bondage?

    Andrejev križ ima vgrajene naprave za omejevanje podrejenega partnerja. To lahko storite z usnjenimi manšetami, ročnimi okovi ali vrvmi. Vaša domišljija ni omejena. Obstaja le ena omejitev: čas! Vsak suženj ima fizične omejitve, ki jih je mogoče med vezanjem na Andrejevem križu čudovito raziskati. Že stati z razkrečenimi nogami je izziv, razkrečiti roke navzgor pa je še bolj neprijetno. Poleg tega postanejo roke same od sebe težje in težje, saj se kri počasi pretaka nazaj v telo. Posledica tega je otrplost. Prav zato morate izbrati visokokakovostne manšete za roke in gležnje. Priporočamo vam naše posebne manšete za roke 9885 (kliknite tukaj ) - kot tudi naše manšete za gležnje iz serije BLACK BERLIN.

    Zdaj je suženj omejen - in kaj zdaj? No, zdaj se začne dejanska seansa BDSM. Neovirano lahko raziskujete telo in ustrezno stimulirate erogene cone. Če je suženj pritrjen z obrazom proti Andrejevemu križu, lahko seveda vstavite tudi sejo s klofutanjem in/ali bičanjem. Pomembno je, da ste pozorni na sužnjeve signale. Zato ne pozabite na Safeword in po potrebi povprašajte o tem.

    Kaj je BDSM Andrejev križ?

    Vidimo ga lahko na vsakem železniškem prehodu, omenjen pa je tudi v Svetem pismu: Andrejev križ! Andrejev križ v kontekstu bondage je križ v obliki črke X v človeški velikosti (pogosto imenovan samo križ). Ime je dobil po apostolu Andreju, ki naj bi bil okoli leta 60 n. št. obsojen na smrt s križanjem na križu v obliki črke X. Andrejev križ v suženjstvu je običajno izdelan iz lesa ali kovine in se uporablja za omejevanje pasivnega partnerja (dna ali sužnja). Sprednji ali zadnji del pasivnega partnerja je prosto dostopen aktivnemu partnerju, Top, okončine pa so razprte in fiksirane.

    Več podrobnosti:

    • Andrejev križ s stojalom
    • Material: kovina, les, oblazinjenje, imitacija usnja
    • Vključen material za pritrditev
    • Ima več točk za pritrditev.
    • Višina je 202 cm, površina podlage je približno 1 m²
    • Ker so sužnjeve noge na tleh tudi med pritrjevanjem na Andrejev križ, pri tej vrsti omejitve skoraj ni nevarnosti. Vendar morate biti pozorni na krvni obtok v rokah, ki se lahko ustavi, če je suženj predolgo omejen.
    • Andrejev križ je zdaj standardna oprema v vsakem studiu dominatrix. Številni svingerski klubi imajo tudi posebej opremljene sobe BDSM s križem svetega Andreja. Križ za bondage je vse pogosteje mogoče najti tudi v zasebnih spalnicah. Če je suženj privezan na križ, ne sme nikoli ostati sam. Tudi sicer nepomembne težave imajo lahko resne posledice, če so omejeni na ta način. Ljudje z astmo ali težavami s srcem se morajo na splošno vzdržati privezovanja na Andrejev križ.
    • Sinonimi: Andreja BDSM - BDSM pohištvo - BDSM križ - Vezanje vezanosti križ - Andrejev križ SM


    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Danke!!

    Wir sind wirklich zufrieden, ein guter Kauf, absolut super Preis-Leistungs-Verhältnis. Danke!!

      Ocenjevanje 

      Richtige Profi-Qualität

      Dieses Andreaskreuz könnte auch wirklich in einem professionellen Domina-Studio stehen. Es ist absolut hochwertig verarbeitet, steht sicher und ist auch noch einfach auf- und wieder abbaubar. Bin sehr begeistert und freue ich schon darauf, wenn MEO zukünftig noch mehr SM-Mobiliar anbietet.

        Ocenjevanje 

        Approved

        The cross shape allows for various positions and angles to be achieved, enabling a wide range of sensations and experiences. Some benefits of using a Saint Andrew's Cross in BDSM include enhanced physical and psychological stimulation, the exploration of power dynamics, and the building of trust and intimacy between partners.

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

        Napišite svoj pregled

        Andrejev križ - rjav - oblazinjen

        Andrejev križ - rjav - oblazinjen

        V primerjavi s podobnimi izdelki ta Andrejev križ ne pušča ničesar želenega, ne glede na to, ali se uporablja zasebno ali v profesionalnem studiu BDSM. Stabilna podlaga omogoča, da ta Andrejev križ poljubno postavite v prostoru, tako da ga lahko uporabljate z vseh strani.

        Napišite svoj pregled

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: