Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stimulatorji prostate

Glasilo

Vibrator za prostato - orgazem brez dotika

S svojo anatomsko obliko se popolnoma prilega moškemu telesu in z močnimi vibracijami stimulira moško točko G, prostato.

Več informacij

1178/00

59,90 €


-65%

20,97 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    S svojo anatomsko obliko se popolnoma prilega moškemu telesu in z močnimi vibracijami stimulira moško točko G in prostato.

     

    Anatomsko popolnoma oblikovan analni dildo se vstavi v anus in tam z vibracijami stimulira prostato, ne glede na to, ali gre za solo seks ali igro s partnerjem. Hkrati pritiska tudi na perineum, točko med anusom in testisi, ki je dodatna, zelo erogena točka za moške.

     

    Stimulatorji prostate so posebej oblikovani za stimulacijo prostate in točke P. Točka P je "moška točka G", ki se nahaja približno 5 do 7 cm za vhodom v anus in ob stimulaciji z našim stimulatorjem prostate povzroča analne orgazme. Možni so celo "orgazmi brez rok".

     

    Stimulator prepriča s svojo edinstveno obliko, ki močno stimulira prostato. Zaradi posebne površine je naš stimulator zelo enostaven za vstavljanje.

     

    Za okrepitev učinka in doseganje še močnejših orgazmov priporočamo naš lubrikant RUSHTIME, ki deluje neposredno na prostato.

     

    Za lažjo penetracijo so primerni naši lubrikanti Aquameo (na vodni osnovi) ali Alpha Male (na vodni osnovi in z izvlečki, ki sproščajo anus). Higiensko čiščenje je najbolje opraviti s toplo vodo in našim čistilom za igrače VERYCLEAN.

     

    Dodatne informacije:

     

    • Material: ABS in visokokakovostni silikon z žametno mehko površino, brez ftalatov
    • Dimenzije: Premer: od 15 mm do največ 32 mm.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Le plug anal est fort !

    Le plug anal est fort ! Ce n'est pas le seul jouet que j'ai mais je le préfère. Le prix est super. Si vous n'avez pas connu des massages de l'anal , vous serez pour une surprise. Vraiment un régal !

    • 0 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Prostata Vibrator

    Die Verarbeitung ist äußerst hochwertig und auch die Größe des Vibrators passt mir sehr gut. Das Material ist sehr angenehm, samtweich und die Form ist absolut anatomisch. Einen Orgasmus erreicht man(n) quasi auf Knopfdruck.

    • 1 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Vibrator za prostato - orgazem brez dotika

    Vibrator za prostato - orgazem brez dotika

    S svojo anatomsko obliko se popolnoma prilega moškemu telesu in z močnimi vibracijami stimulira moško točko G, prostato.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: