Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

E-Stim Systems

Glasilo

Electro Whisker s spletne strani E-Stim Systems

Z Electro Whisker raziskujete meje med pohotnostjo in bolečino, med popolnim poželenjem in popolno podrejenostjo, kjer so čutne izkušnje okrepljene in so v subtilnem ravnovesju med ekstazo in nadzorom.

Več informacij

3791/00

na voljo

    Več informacij

    Z Electro Whisker raziskujete meje med rogatostjo in bolečino užitka, med popolnim poželenjem in popolno podrejenostjo, kjer so čutne izkušnje okrepljene in so v subtilnem ravnovesju med ekstazo in nadzorom

    Electro Whisker iz E-Stim Systems: Tretja (BDSM) dimenzija erotične elektrostimulacije!

    The Electro Whisker iz E-Stim Systems je inovativna monopolarna elektroda za elektrostimulacijo, ki erotičnim fantazijam doda novo dimenzijo. Na spletni strani Electro Whisker ponuja neprekosljivo izkušnjo za vse, ki želijo raziskati mravljince ali mučne občutke električnih impulzov.

    Ste si vedno želeli partnerja razvajati z električnimi impulzi ali ga kaznovati z užitkom? Zdaj lahko! Naš enopolni Electro Whisker je najnovejši dodatek k naši vedno večji ponudbi elektrod Estim. Electro Whisker občutek je, kot da bi vas po koži božalo na stotine majhnih prstov, med elektrostimulacijo pa zagotavlja intenziven in izjemno vznemirljiv občutek. Opremljena je z izoliranim ročajem in 4 mm vtičem, zato jo lahko Electro Whisker lahko priključite na napravo za elektrostimulacijo in jo upravljate.

    Najpomembnejše značilnosti električnega metulja:

    • Inovativna zasnova: V Electro Whisker je bila razvita za simulacijo občutka stotine majhnih prstov, ki tečejo po koži, od mehkega do trdega. Ta edinstvena zasnova zagotavlja zelo intenziven občutek med erotično elektrostimulacijo.
    • Monopolarna elektroda: Kot monopolarna elektroda Electro Whisker drugo elektrodo, ki zaključi vezje. To omogoča usmerjeno stimulacijo, pri kateri se električni občutki ustvarjajo točno tam, kjer so želeni (npr. na spolovilu).
    • Izoliran ročaj in 4 mm vtičnica: Izoliran ročaj zagotavlja udobno uporabo, vgrajena 4 mm vtičnica pa omogoča enostavno priključitev na napravo za električno stimulacijo.
    • Širok razpon občutkov: Ne glede na to, ali gre za nežno mravljinčenje ali intenzivnejšo stimulacijo Electro Whisker lahko z napravo za elektrostimulacijo prilagodite različnim željam.


    Za boljše razumevanje:

    Manjše kontaktne točke na elektrodah za elektrostimulacijo (kot pri napravi Electro Whisker) omogočajo intenzivnejšo izkušnjo, saj je električni tok osredotočen na manjšo površino. To povzroči večjo gostoto toka in s tem močnejše občutke na koži ali v mišicah. Hkrati ta koncentracija omogoča natančnejšo stimulacijo določenih področij. Pri uporabi takšnih elektrod je še posebej pomembno, da ste pozorni na pravilno ravnanje in osebne omejitve, da se izognete nelagodju ali draženju kože.

    Optimalna prevodnost za elektrostimulacijo:

    Za optimalno izkušnjo priporočamo lubrikant na vodni osnovi ESHOCK, ki poveča prevodnost in zagotavlja posebej intenzivne občutke. Lubrikantov na silikonski osnovi ali hibridnih lubrikantov ne smete uporabljati.

    Doživite edinstven elektrizirajoč občutek z električnim metuljčkom!

    Electro Whisker iz E-Stim Systems je odlična izbira za vse, ki želijo svoji elektrostimulaciji dodati ustvarjalnost in raznolikost. Je idealen pripomoček za začetnike in izkušene uporabnike ter ponuja vznemirljivo izkušnjo, ki je lahko od subtilne do boleče. S svojo edinstveno zasnovo in številnimi občutki, ki jih ponuja, je Electro Whisker je nedvomno čudovit dodatek k vaši napravi za elektrostimulacijo.

    Več podrobnosti:

    • Electro Whisker od E-Stim Systems
    • Za uporabo z našimi napravami za elektrostimulacijo (kot dodatki so na voljo različni priključni kabli in adapterji).
    • Z ekskluzivno doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems naša najvišja prednostna naloga.
    • Zasnovani in izdelani v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati z njo povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati nad prsnim košem ali vratom. Vse naprave iz E-Stim Systems so bile zasnovane in izdelane v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Drum Brushes?

    I hate to say this, but the pictured item looks an awful lot like brushes for playing jazz style drums and cymbals.

    Am I wrong?

      Ocenjevanje 

      Zart bis hart

      Zart bis hart. Sehr geil.

        Ocenjevanje 

        Great!

        Great! The tingles go all over.

        • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Packs a punch

        Packs a punch. Love it tuned up against my cock. New favorite toy.

        • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

        Napišite svoj pregled

        Electro Whisker s spletne strani E-Stim Systems

        Electro Whisker s spletne strani E-Stim Systems

        Z Electro Whisker raziskujete meje med pohotnostjo in bolečino, med popolnim poželenjem in popolno podrejenostjo, kjer so čutne izkušnje okrepljene in so v subtilnem ravnovesju med ekstazo in nadzorom.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: